Ітан Зігель запевняє в блозі Forbes “Starts With A Bang”, що подорожувати у часі цілком реально, використовуючи для цього “деякі цікаві властивості простору”. Зазначимо, що це не черговий уфолог, або любитель наукових теорій.

Вчений враховує при цьому концепцію червоточин, які вважаються якимись проходами, крізь які можна подорожувати не тільки в часі, але і в просторі. Таку технологію можна було помітити в різних фільмах і серіалах, в яких такі дірки в просторі називали порталами.

Астрофізик впевнений в тому, що якщо червоточина буде триматися досить довгий час, то крізь неї буде цілком реально переміщати певні частки. У такому разі в одному місці частка пропаде і практично відразу ж з'явиться в іншому. Але для того, щоб можна було перемістити людини, потрібно дуже сильно потрудитися. Однак, щоб перемістити людини, необхідно енергія кількох чорних дірок.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Apple випустила новий плеєр iPod Touch 7. Відзначимо, що компанія оновила плеєр вперше за 4 роки. Що стосується поліпшень, компанія не змінювала дизайн плеєра, але поліпшила камеру і додала потужності. Тепер плеєр може порівнятися з iPhone 7 по характеристикам, тільки продаватися він буде помітно дешевше. Однак, такий плеєр потрібен для любителів активного відпочинку, або для колекціонерів.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Xiaomi випустила нову прошивку MIUI 11, яка стане доступною на багатьох смартфонах і планшетах компанії. Що стосується поліпшень, нова ОС подарує користувачам темний режим, а також поліпшену продуктивність. Не виключено, що прошивка забезпечить мінімальне споживання енергії від акумулятора, що збільшить автономність гаджетів. Однак, прошивка стане доступною для користувачів у другому кварталі 2019 року.

Знай.uа писав, що компанія Sony готує до виходу новий смартфон, який отримає гнучкий екран. Схоже, компанія хоче увірватися на ринок складних смартфонів, як це зробили Samsung і Huawei. Однак, Samsung так і не змогла випустити працюючу версію смартфона, а Huawei поки не готова надавати свій девайс.