Іспанський співак Енріке Іглесіас, який в кінці грудня 2017 року став батьком двійні, просто в захваті від свого нового статусу.

На своїй сторінці в Instagram Іглесіас виклав відео, яке зворушило всіх його шанувальників. На ньому Енріке розважає своїх маленьких глядачів.

Артист кумедно побігав перед коляскою Ніколаса і Люсі, чим і розсмішив їх.

"Найскладніші глядачі, яких мені коли-небудь доводилося розважати", - підписав ролик співак.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Відео подивилися понад 1,2 мільйони юзерів.

Раніше повідомлялося, що всесвітньо відомий іспанський співак Енріке Іглесіас на початку осені цього року виступить в Україні. Про це артист повідомив на офіційній сторінці в Twitter.

Концерт відбудеться вже 30 вересня на НСК Олімпійський, а продаж квитків на нього стартує з 20 серпня.

Енріке Іглесіас не вперше відвідає Україну і останній раз він приїжджав з концертом до Києва 10 років тому і виступав у Палаці спорту. Це було в листопаді 2007 року. Тоді він приїжджав з концертом на підтримку свого альбому Insomniac.

Всього в іспанського виконавця 10 альбомів. Вони 116 разів ставали платиновими і 227 разів золотими.

Енріке Іглесіас також є найбільш відомим представником латиноамериканської музики у світі. А в його колекції багато статуеток "Греммі", а також American Music Awards.

На НСК "Олімпійський" в кінці літа відбудеться традиційний великий концерт "Океану Ельзи", який буде присвячений Дню Незалежності України.

Раніше повідомлялося, що одна з найбільш таємничих зоряних пар обзавелася спадкоємцями!

Стало відомо, що Анна народила відразу двох малюків: хлопчика і дівчинку. Можна тільки уявити, наскільки щасливий Енріке, адже пара досить давно разом, і у них досі не було дітей.

А після цього колишня російська тенісистка Анна Курнікова і всесвітньо відомий іспанський співак Енріке Іглесіас, які нещодавно стали батьками двох близнюків, влаштували собі романтичну поїздку на яхті.

Нагадаємо, замість іграшок - пила: ви будете шоковані поведінкою дочки Джолі та Пітта.

Як повідомляв Знай.ua з дівчинки в хлопця: дочка Джолі змінилася до невпізнання.

Також Знай.ua писав, Кароліна з інтернату: шокуючі факти про дитинство Лорак.