Не так давно відома співачка і народна артистка України Софія Ротару, яка раніше була екстрено госпіталізована в російському місті Уфа, засвітилася в Україні в компанії молодого чоловіка.


Плітки почали виникати після того, як знаменита артистка показала знімок з київського аеропорту "Бориспіль", на якому зображена разом з привабливим молодим чоловіком, що обіймає її. Фото опубліковано в Instagram.


Ротару також радісно написала про своє повернення в Україну з РФ: "Ура! Я вдома!".

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще


У свою чергу, багато фанатів Софії Михайлівни, крім привітань з поверненням додому, також озвучили питання про те, ким є хлопець, який стояв поруч з нею.

До слова, у четвер, 30 серпня, помер російський співак, депутата Держдуми РФ та улюбленець Путіна Йосип Кобзон. Артисту було 80 років. Смерть підтвердили і його родичі та розповіли, про що було його останнє бажання.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Йосип Кобзон буде похований на Востряковському кладовищі, де кілька років тому навіть купив собі там місце поруч із родичами.

Незадовго до смерті артист залишив заповіт. Як пише Telegram-канал Life Shot, останнім проханням співака були похорони поруч з матір'ю.

Наскільки відомо, на Востряковському кладовищі (Москва)поховані багато знаменитостей, серед них фізик Андрій Сахаров, провісник Вольф Мессінг, гуморист Ян Арлазоров і інші.

Сам артист часто приїжджав туди разом з дітьми і внуками.

Нагадаємо, нещодавно 80-річну зірку госпіталізували. Він упав у кому.

Зазначалося, що співак перебуває в стабільно тяжкому стані.

Впродовж 13 років він боровся з онкологічнім захворюванням. У 2004 му артисту зробили першу операцію, в 2009-му - другу.

Наближені народного артиста до останнього відмовлялися визнавати, що його госпіталізація була рядовим явищем. Його дружина Неллі Кобзон відзначала, що співак знаходиться на плановому лікуванні, яке він нібито проходив раз в три місяці. Аналогічну інформацію повідомляв і прес-секретар Кобзона: "Він нездоровий, але нічого незвичайного не відбувається".

Як стало відомо, кілька років тому він сам купив там місце. Там же знаходяться могили його близьких родичів.

Як відомо, Україна позбавила народного артиста Росії, прихильника агресії Кремля Йосипа Кобзона державних нагород і заблокувала його активи. Про це йдеться в указі президента України №126/2018. Раніше російського артиста і депутата Державної думи від "Єдиної Росії" Йосипа Кобзона позбавили звання почесного громадянина міста Слов'янськ Донецької області.

Кобзон, який є уродженцем України, крім публічної підтримки підконтрольних Кремлю бандформувань, періодично відвідував тимчасово окупований Крим і Донбас, де, зокрема, давав концерти. У серпні 2015 го бойовики присвоїли йому фейковий звання "героя ДНР".

Кобзон неодноразово відвідував підконтрольні бойовикам міста Донецьк і Луганськ з концертами, також заявляв про підтримку членів незаконних збройних формувань на Донбасі.

Нагадаємо, у день народження свого чоловіка Анатолія Євдокименка Софія Ротару поділилася архівними фото з ним.

Як повідомляв Znaj.ua, зірки естради часто бувають дуже вимогливими до своїх рейдерів. Не мудрено, що багато хто з них часто просить у організаторів дивні речі, іноді навіть з дуже крутими замашками. Ось найгучніші вимоги відомих зірок.

Також Znaj.ua писав про те, що пройшло 16 років з тих пір, як українська співачка Софія Ротару овдовіла. І за цей довгий час прихильники не раз замислювалися, чи є у Софії Михайлівни серцевий друг. На це питання вирішила відшукати відповідь таролог і потомствена відьма Саона.