Відома британська співачка, дизайнер, дружина футболіста Девіда Бекхема, світська левиця Вікторія Бекхем нещодавно показала в Instagram свого стиліста Кена Пейвса. Так, знаменитість зробила спільне селфі у дзеркалі, де Кен турботливо робив зачіску Вікторії за допомогою плойки.

Do u need a ladder @kenpaves ?We love u X kisses x VB

Публікація від Victoria Beckham (@victoriabeckham)

"Тобі дати драбинку, Кен?", - пожартувала Бекхем. За 13 годин знімок набрав 332 тис. лайків, а фанати почали жартувати, чи знає про це Девід. Багато хто похвалив плаття і фігуру знаменитості, а також майже готову зачіску.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Вікторія Бекхем показала в Instagram всіх своїх дітей: Брукліна, Ромео, Круза, Харпер і коханого чоловіка , які радо бавилися в морі. Також знаменитість показала свого старшого сина Брукліна і пожартувала, назвавши його таксистом. А ще Девід Бекхем показав, як проводить час з 7-річною донькою Харпер Севен і підстриг їй кінчики.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще