Епатажній моделі plus-size Тесс Холідей вдалося блиснути своїми пишними формами на обкладинці глянцевого журналу Cosmopolitan.


На обкладинку глянцю рідко потрапляють дівчата із нестандартними розмірами, і фотосесія Тесс виявилася величезним проривом в світі моди. "Пампушка" Холідей просто щаслива, що вона зі своїми 155 кг потрапила на обкладинку британського видання:

"Я без перебільшення дівчина Cosmo! Не можу повірити, що говорю це!"

Найповніша модель у всьому світі подякувала Cosmopolitan за таку дивовижну можливість.
Тесс також написала в своєму мікроблозі:

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

"Якби я побачила таке тіло, як у мене, в цьому журналі, коли була юною, це змінило б моє життя".

Пишна леді сподівається, що її силует, відображений на обкладинці глянцю, змінить життя інших. Мільйони людей спостерігають за дівчиною, чиї розміри розбурхують уяву, захоплюючись милою красунею, яка не боїться свого тіла. Для більшості жінок, які страждають від надмірної ваги, Тесс Холідей - кумир і джерело натхнення.


Нагадаємо, відома російська співачка та екс-солістка гурту "Блестящие" Анна Семенович була прооперована в одній із московських клінік. Як виявилось, у неї з грудей видалили пухлину.
Про це повідомляє Telegram-канал Mash.

Відзначається, що пухлина виявилася доброякісною і операцію провів відомий пластичний хірург.

"Причиною утворення пухлини могли стати імпланти", - йдеться в повідомленні.
Відзначимо, що Семенович славиться своєю пишними грудьми. Груди Анни Семенович мають шостий розмір, співачка їх усяліко вміло підкреслює, втім, зазвичай вибираючи вбрання з глибоким декольте.


Як повідомляв раніше Знай.ua, королева Instagram Кім Кардашьян вночі поділилася цікавим фото: зірка прогулюється по вулиці в прозорій сукні і в подовженому піджаку.


Шанувальникам не звикати до оголених фотографій Кім.
"А що ми там не бачили?", — пишуть в коментарях, але на цей раз наряд заїзди розкритикували за несмак.
“Навіщо купувати прозоре плаття? Воно як фольга! Це найжахливіший вихід Кім"; "Це схоже на харчову плівку навколо тіла. Повна несмак!"; "Здається, новий альбом Kanye не так успішно зайшов, Кім вже ходить не в чому!" — пишуть в Мережі.


Також Знай.ua писав про те, що популярна російська модель Анастасія Квітко, відома також як російська Кім Кардашьян, не перестає радувати фанатів своїми відвертими знімками в Instagram.