Російська співачка Крістіна Орбакайте ніколи не приховувала своїх недостатньо теплих стосунків із зірковою мамою Аллою Пугачової. Багато хто вважає, що навіть своїх маленьких зведених брата і сестру вона терпить, а не кохає.

Шанувальники не раз помічали, що Христина не ставить лайки на публікаціях в Instagram, які присвячені Лізі і Гаррі, молодшим спільним дітям Алли Пугачової і Максима Галкіна. Психологи стверджують, що вся справа у ревнощах, які відчуває Орбакайте.

Експерти вважають, що Христина, незважаючи на те, що їй вже за 40, як і раніше, хоче залишатися матінчиної донькою, першою і єдиною. При цьому у Пугачової не тільки двоє дітей віком онуки, та ще й молодий чоловік.

На одному з недавніх відео, як помітили експерти і шанувальники, Орбакайте презирливо дивиться на молодших сестру і брата. Вона навіть не намагається приховати зарозумілу усмішку.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

При цьому на початку роману російської співачки Алли Пугачової і шоумена Максима Галкіна старша дочка Примадонни не сприймала обранця всерйоз. Вона презирливо називала його "Максим Алкин", на що він відповів: "Наша доросла доча жартує".

"Я не вважаю його своїм вітчимом. По-перше, він молодший за мене на п'ять років, а по-друге, дуже довго в нашій родині все вирішувала мама", - зізнавалася Христина в одному з інтерв'ю.

Проте вона змогла прийняти Галкіна в сім'ю, коли побачила його трепетне ставлення до Аллі Борисівні. А от з мамою у неї так і залишилися прохолодні стосунки, адже її не було в дитинстві Орбакайте. Психологи вважають, що Христина може в усвідомленому віці мстити своїй мамі.

"Якщо між ними є зв'язок, то це швидше секс по образі. Причому ображається не тільки Христина, але і сам Галкін, який перестав сам себе поважати за те, що став іграшкою літньої дружини", - стверджують експерти.

Нагадаємо, помолоділу Пугачову прийняли за підлітка. На знімку Алла Борисівна позує з оголеними плечима і в літній капелюшку.

Як повідомляв "Знай. ua", задовбала ця Бузова: примадонна відреагувала на фото з Кіркоровим.

"Знай. ua" писав, що Пугачова спотворила Галкіна: фото. Чоловік Алли Пугачової Максим Галкін здивував своїх шанувальників дуже незвичайною зачіскою.