35-річна російська актриса Наталя Рудова поділилася з фоловерів у "Інстаграмі" "гарячим" знімком. Фотограф відобразив її зі спини, зробивши акцент на апетитних сідницях.

Рудова постала в топі і помаранчевих плавках. Мокре волосся і шкіра додали фотографії ще більше пікантності. Шанувальники засипали компліментами її чудове тіло, за 50 хвилин пост зібрав понад 60 тис. відміток "Мені подобається".

"Фотка бомбическая", "Несподіване фото від Наталі", "Рудова, ти — вогонь", "Чудовий вид", - коментують шанувальники тіло актриси.


Однак підпис під знімком — "Для нащадків" — очікувано викликала негативну реакцію у деяких підписників. Вони порахували, що такими темпами нащадків у Рудова не буде пора зупинитися і подумати про сім'ю.

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Нагадаємо, що в серпні Наталія знялася в кліпі "Ти попав" популярного блогера Іди Галич. Компанію їм склали Марія Миногарова і Настя Самбурська.

Відома американська модель і актриса Емілі Ратаковски завжди радує своїх фанатів відвертими фотосесіями в нижній білизні або зовсім без одягу на своїй сторінці в Instagram. Так, сьогодні знаменитість показала, як проходять її понеділки, накинувши на себе тільки коротку курточку і оголивши інші принади.

Відома шведська культуристка, яка виступає під псевдонімом Міс Бедесс, викликала справжній фурор в Instagram. Спортсменка без сорому виклала десяток своїх оголених фотографій, викликавши бурхливе обговорення в коментарях.

Фанати з усього світу захоплюються ідеальною грудьми і освідчуються їй в любові.

Нагадаємо, Емілі Ратаковскинова змусила чоловіків пускати слину, а жінок - заздрити.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", Ратаковски побешкетувала на небезпечній висоті.

Також портал "Знай.uа" раніше повідомляв про те, годто Відома шведська культуристка, яка виступає під псевдонімом Міс Бедесс, викликала справжній фурор в Instagram. Спортсменка без сорому виклала десяток своїх оголених фотографій.