Відома російська акторка 16-річна Катерина Старшова, зірка популярного серіалу "Татусеві дочки" показала в Instagram досить відверті фотографії з відпочинку у Сан-Марино.

Так, на знімках дівчина позує в бікіні, демонструючи струнку, спортивну фігуру. Варто відзначити, що Катя займається фігурним катанням.

Після завершення серіалу "Татусеві дочки" Катя більше не знімається в кіно — вона вирішила присвятити себе медицині. Закінчивши дев'ятий клас, дівчина вступила на очне відділення в один з провідних екстернатів Москви, щоб два останніх шкільних роки закінчити за один і краще підготуватися до вступу в медичний. У червні Старшова закінчила школу із золотою медаллю, але вступати в інститут вона поки що не буде.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Рік, який у мене залишився в запасі, я хочу витратити на заняття з особливих предметів. Я вважаю, що це дозволить мені краще підготуватися до вступу", — поділилася Катя.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що акторка Катерина Старшова, яка зіграла в серіалі "Татусеві дочки" Пуговку, схвилювала шанувальників новим знімком. У своєму Instagram 16-річна дівчина виклала фотографію, на якій її живіт виглядає явно кругленьким. Крім того, вона залишила під знімком вельми неоднозначний підпис.

Оскільки в кінці фрази Старшова поставила усміхнений смайлик, можна припустити, що вона пожартувала. Про це ж свідчать і фотографії, опубліковані в її записі кілька днів тому. На них Катя все така ж струнка.

Варто нагадати, що відома російська акторка Катерина Старшова, яка прославилася ще в дитинстві завдяки ролі Пуговки в серіалі "Татусеві дочки", показала, якою стала через 10 років. Зараз 16-річна дівчина активно постить нові фото в Instagram і збирає тонни компліментів від армії шанувальників.

Початок акторської кар'єри, яка почалася в дуже ранньому віці, передбачав їй шалене майбутнє, проте до розчарування фанатів, Старшова вирішила відмовитися від зйомок у кіно і пов'язати своє життя далеко не з зоряним майбутнім. Катя мріє стати лікарем. Для цього дівчина екстерном закінчила школу.

Нагадаємо, зірка сімейного серіалу показала 18+.

Як повідомляв Знай.uа, Дженіфер Еністон блиснула пишними формами у вузькій сукні.

Знай.uа писав, 50-річна Кідман вразила кам'яним обличчям.