Відома модель плюс-сайз і активістка руху #EffYourBeautyStandards (рух закликає повних дівчат, не соромлячись, викладати в мережу фотографії свого тіла) Тесс Холлідей з'явилася на обкладинці журналу Cosmopolitan.

Хто така Тесс Холлідей?

Тесс Холлідей - модель плюс-сайз і активістка, що підтримує рух бодипозитива. Тесс рекламує купальники, дає інтерв'ю і стає все більш популярною в Інстаграмі. Зараз у неї 1,6 мільйонів підписників.

Тесс Холлідей про свою обкладинку в журналі Cosmopolitan

Я тепер теж COSMO GIRL! Повірити не можу, що пишу це. Якби я бачила моделей, схожих на мене, на обкладинках цього журналу в юності, це змінило б моє життя. Сподіваюся, це надихне і вас теж! Тесс Холлідей

Тесс дала інтерв'ю журналу, в якому розповіла про пережиті за останні роки труднощі, пов'язані з самооцінкою, і про те, що зараз її вага "більша, ніж будь-коли", але вона "нарешті полюбила себе". Також модель розповіла про пережите в юності сексуальне насильство.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Фотографії Тесс Холлідей

Нагадаємо, що відома американська актриса і модель Брук Шилдс посміхається мільйонам людей з обкладинок глянцевих журналів і телеекранів, а тепер вперше розповіла шанувальникам про історії з дитинства, історіях, про яких мовчала довгі роки, не знаходячи в собі сили поділитися ними з оточуючими.

Як виявилося, зростала голлівудська зірка у вкрай непростих умовах. З 5 років вона працювала в кіно, в той час як вдома її чекала мати-алкоголічка.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", відома американська модель і актриса Емілі Ратаковски завжди радує своїх фанатів відвертими фотосесіями в нижній білизні або зовсім без одягу на своїй сторінці в Instagram.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що популярна plus-size модель Ешлі Грем здивувала своїх шанувальників новими фотографіями в дуже відвертій білизні і яскравих купальниках.