Жінка, з якою відомій українській співачці Ані Лорак зрадив чоловік Мурат, досить активно стверджує, що ніякого рома з чоловіком у неї не було.

Так, киянка Яна Бєляєва в ефірі передачі "Світське життя" розповіла, що знайома з чоловіком Лорак, але наполягала на тому, що її з кимось переплутали. Про це стало відомо завдяки сюжету одного з українських телеканалів.

"Це взагалі не я на відео. Мені приписали роман з Муратом, чоловіком Ані Лорак. У мене не було з ним роману. Я знайома з Муратом, нас познайомив спільний друг, коли ми були в одній компанії", - сказала вона.

На питання про те, що робити далі в даній ситуації, дівчина відповіла коротко: "Я не знаю, нехай він розбирається".

Популярні новини зараз
Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими "Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що скандальна українська співачка Ані Лорак відноситься до тієї категорії зірок, які й дня прожити не можуть без соцмереж. Артистка регулярно радує шанувальників різноманітними знімками - від закулісних фото з концертних шоу, до зйомок кліпів. Але більше всього подобаються шанувальникам рідкісні сімейні кадри, які з'являються в Instagram.

Так, нещодавно, на своїй офіційній сторінці в Instagram, Лорак опублікувала відразу два фото своєї маленької доньки Софії. На одному фото донька ніжно цілує і обіймає маму, а на другому - позує сама, демонструючи стильний наряд.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа" у новому кліпі скандальної української співачки Ані Лорак на пісню "Сумасшедшая" шанувальники розгледіли плагіат. Композиція нагадала фанатам мотиви треку Світлани Лободи під назвою "Твої очі".

Варто нагадати, що Ані Лорак знову порадувала шанувальників на своїй сторінці в Instagram знімком в облягаючій світлій сукні на тлі моря.

Образ артистка доповнила футуристичними темними окулярами і прозорими туфлями на шпильці. Прихильники відразу ж почали засипати знаменитість компліментами і хвалити вдалий стильний образ.

Нагадаємо, блиск мішури, але не світло зсередини: фанати жорстко проїхалися по образу Лорак.

Як повідомляв Знай.uа, три популярні українські групи радісно поповнять ряди запроданців.

Знай.uа писав, в мережі бурхливо обговорюють другу вагітність Ані Лорак.