Популярна російська модель Анастасія Квітко, відома також як російська Кім Кардашьян, не перестає дражнити чоловічу половину шанувальників на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість прорекламувала бразильський бренд одягу, позуючи в золотому костюмчику. Як це часто буває, наряд виявився замалий на дівчину, тому вона так і не змогла застебнути його до кінця.

За добу знімок набрав 200 тис. лайків, а хтиві шанувальники залишилися в захваті. Багато хто помітив, що Квітко змінила колір волосся, перефарбувавшись в шатенку, тому фолловери обговорювали, в якому кольорі їй краще.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Квітко позувала для чергової фотосесії в бордовому відвертому купальнику. Також знаменитість, ледь прикривши масивні принади, показала новий сірий костюмчик. А ще дівчина показала дійсно пікантні кадри з відвертої фотосесії, де позувала в дуже відвертому боді, футуристичних окулярах і срібних ботфортах.

Популярні новини зараз
Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще