Вірні шанувальники відомого телепроекту "Танці з зірками" визначили ймовірного переможця шоу. На думку глядачів є така пара, яка найбільше виділяється і повинна отримати почесний титул.

Глядачі проекту зазначили, що здобути перемогу повинна пара актора Павла Вишнякова і Юлії Сахневич, які здивували в другому ефірі запальним виконанням сальси. Відео виступу опубліковано на YouTube.

Вишняков і Сахневич підкорили не тільки телеглядачів, але й суддів проекту, які високо оцінили їх постановку. Пара набрала 25 балів і стала лідером за оцінками журі.

На сторінках танцювального проекту в соціальних мережах глядачі відзначили, що якщо люди будуть оцінювати пар не тільки спираючись на популярність, а відштовхуючись від техніки виконання танців, то перемоги гідний тільки Вишняков.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Перемога у вас в кишені! Тільки вас бачу переможцями", - зазначили шанувальники шоу.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Олеся Малібу послала "синтолового качка" "до чортової матері" через те, що він не захотів чекати першої шлюбної ночі і зажадав від дівчини інтиму.

Екс-учасниця "Дому-2" Олеся Малібу кинула Кирила Терешина, відомого як "Руки-базуки", прямо перед весіллям. Про розлад у відносинах найфриковатішої пари повідомляють російські засоби масової інформації.

"Весілля не буде! Короче, пішов "Базука" до чортової матері! Ходить, мене перед іншими бабами ображає в надії, що ті йому дадуть", — випалила на емоціях горе-наречена.

Варто нагадати, що скандальна співачка Рита Ора не соромиться демонструвати своє тіло. Нещодавно під час виступу артистка залишилася в коротких шортах і топі, позбувшись пишної спідниці.

Струнке тіло артистка засвітила на Лондонському стадіоні "Уемблі", повідомляє The Daily Mail. До схвильованих глядачів Рита Ора вийшла в чорному топі та об'ємній яскравій спідниці, а свій ценічний образ рудоволоса красуня доповнила спортивної взуттям.

Нагадаємо, невгамовна Волочкова розтягнулася в лазні.

Як повідомляв Знай.uа, танцюючий коп підстрелив невинного.

Знай.uа писав, Бузова і Кіркоров пустилися в пристрасні танці.