Все літо Джастін Тімберлейк подорожує по Європі в рамках промо нового альбому Man of the Woods. І у всіх великих європейських столицях його супроводжує дружина Джесіка Біл.

У понеділок, 3 вересня, актриса поділилася у своєму профілі в Instagram спільним фото з Джастіном на тлі Ейфелевої вежі.

Зірки почали зустрічатися в 2007 році, у 2011-му розлучилися, але незабаром помирилися і вже 19 жовтня 2012 року одружилися в Італії. Три роки тому вони вперше стали батьками – у подружжя народився син Сайлас.

Раніше повідомлялося, що відомий американський співак Джастін Тімберлейк випустив нову пісню під назвою Soulmate. Пісня, судячи з усього, обіцяє стати головним хітом цього літа. Для обкладинки синглу співак вибрав фото з пляжу, зроблене на плівку.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Це перший сингл, випущений співаком після виходу свого п'ятого студійного альбому під назвою Man of the Woods, який побачив світ ще 2 лютого.

В коментарях на YouTube шанувальники назвали Джастіна "принцом поп-музики", а сам сингл вже охрестили "найгарячішим літнім хітом". Одна з фанаток також написала, що Тімберлейк не може "просто так взяти і викласти приголомшливу пісню і чекати, що вона не кине всі свої справи, щоб послухати її".

Продюсером пісні виступив Nineteen85, який доклав руку до хітам Дрейка: Hotline Bling, One Dance і Hold On, We’re Going Home. Також, над треком взяли участь Джеймс Фаунтлерой (співпрацював з Тімберлейком на альбомі The 20/20 Experience), Брендон і Брайан Кейсі з групи Jagged Edge.

Крім того, Джастін Тімберлейк представив свій новий сингл "Filthy" і готовий поділитися незвичайним кліпом на нього.

"Цю пісню треба слухати дуже гучно", — прокоментував 36-річний виконавець свій свіжий реліз, який увійде в новий альбом Man of the Woods.

Дія кліпу Filthy відбувається в 2028 році, на конференції з нових технологій в Куала-Лумпурі. Головний герой зовсім не Тімберлейк, а танцюючий робот, що копіює всі рухи виконавця.

Нагадаємо, Тімберлейк здивував привітом з майбутнього.

Як повідомляв Знай.ua дружина Тімберлейка здивувала елегантним луком.

Також Знай.ua писав, Джастін Тімберлейк спровокував апокаліпсис.