Американська актриса Джилліан Андерсон представила капсульну колекцію одягу, створену для британського бренду Winser London.

50-річна зірка "Секретних матеріалів" розповіла, що прагнула до створення елегантних і зручних речей, які змогли б носити жінки будь-якого віку, від бабусь до підлітків. Здається, їй це цілком вдалося.

Лінійка включила в себе лаконічні светри з кашеміру, стильні штани з вовни і класичні блузки з шовку, які відмінно впишуться як в строгий офісний стиль, так і підійдуть для повсякденного образу для юної модниці.

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

"Я бачу в цьому одязі, як тінейджера, так і 70-річну жінку. Шовкова блузка підійде для жінок різного віку, штани з вовни теж можуть носити дами всіх років! Я сподіваюся, що цей одяг зможуть носити абсолютно всі", - говорить Андерсон.

За словами актриси, вона ніколи не приділяла своєму гардеробу належної уваги, вважаючи за краще носити простий лаконічний одяг.

"Протягом багатьох років я взагалі не звертала уваги на ті речі, які носила. У мене ніколи не було стиліста, я ніколи не стежила за модою і навіть не знала імен деяких досить впливових дизайнерів. Але одного разу я зустріла чоловіка, який познайомив мене з вінтажній одягом та історією моди. З тих пір я стала прихильницею якісного одягу. Я дійсно ціную в одязі його крій і якість матеріалів. Саме тому моя колекція включає дуже якісний одяг з таких матеріалів, як кашемір, вовна і шовк", - зізнається Андерсон.

Нагадаємо, Девід Духовни розплакався над сценарієм нових "Секретних матеріалів".

Як повідомляв Знай.ua, топ-10 фактів в очікуванні "Цілком таємно".

Також Знай.ua писав, організація PETA оприлюднила знімки повністю оголеною 49-річна актриси Джилліан Андерсон. Мета – привернення уваги до проблеми захисту тварин.