Російський репер Face - 21-річний уродженець Уфи Іван Дремін - випустив новий альбом "Пути неисповедимы". Запис усього альбому триває 23 хвилини (тривалість майже як у Каньє Уеста). У альбомі вісім пісень - і майже кожна з них про сучасну Росію.


Велику частину попередніх пісень Face становила любовна лірика. "Пути неисповедимы" - зовсім інший сюжет: це цивільний хіп-хоп самого радикального спрямування. У першому ж треку Дремін цитує Мандельштама: "Ми все ще живемо, під собою не відчуваючи країни"; далі - ще жорсткіше.

Ось кілька цитат:

"Якщо країни - це пори року, тоді Росія - осінь"; "Десь хабар взяв черговий полковник-детектив. <...> Це країна-заточка"; "Я ворог держави, моя мова - це правда"; "Моя країна - це одна велика зона"; "Тут продажні судді ламають людям долі"; "Наше життя схоже чимось на торговий центр: хтось в ньому горить, а хтось ставить на відсотки".

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще


Напередодні виходу альбому Face опублікував відеоролик, в якому показано, як він голиться наголо; закінчується відео тим, що музикант вмощується перед камерою з автоматом і у балаклаві.


Нагадаємо, Президент РФ Володимир Путін за жодних обставин не поверне Україні анексований Крим, проте за чотири роки ця ситуація набридла у першу чергу самим росіянам.
Прощавай, Крим?
Так вважає відомий російський музикант, лідер гурту "Машина Времени" Андрій Макаревич.

"Я думаю, що участь наша в Донецьку і Луганську буде в'янути, в'янути і так непомітно зійде нанівець. Я на це сподіваюся. Крим Путін хр*н віддасть, звичайно. На жаль, це так. Є таке поняття у фізиці - втома матеріалу. Не можна про одне й те ж на одній і тій же істеричній ноті торочити 4 роки. Це перестає працювати. Просто, організм починає від цього захищатися, як від мухи набридливої", - заявив він.


Як повідомляв раніше Знай.ua, чим менше часу лишається до виборів, тим частіше у ЗМІ спливає версія про президентські амбіції лідера "Океан Ельзи" Святослава Вакарчука. Що буде, якщо ця посада справді дістанеться музиканту? З цього приводу висловився відомий російський співак, фронтмен гурту "Машина Времени" Андрій Макаревич.


Також Знай.ua писав про те, що відомий музикант Андрій Макаревич вважає, що росіяни живуть в "божевільні" і тому обговорювати реакції футбольних фанатів не має сенсу.