Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. Так, знаменитість показала зворушливі знімки своїх батьків. Виявляється, тато і мама артистки разом уже 35 років і нещодавно відсвяткували річницю.

"35 років між цими фото
Погортайте)
І нехай у кожного з вас буде таке велике щастя - КОХАННЯ❤️
Мої Мама з Татом!", - трепетно підписала кадр Тодоренко. Фолловери взялися коментувати побачене: "Мамина копія 😍", "Щастя і міцного здоров'я батькам!!! Нехай в житті будуть тільки щасливі моменти!!!🙏😍🍫", "Яке позитивне фото. У Вас енергетика, напевно, від мами. Прямо віє теплотою, сміхом і любов'ю. І батьки у Вас чудові. 😊😊😊", "Тато не змінює стиль👌🏼😅", "Очі татові,а усмішка мамина)))такі світлі люди☀️☀️☀️", "Як же це здорово,коли є таке кохання!!! Просто дух захоплює,коли дивишся такі фото!!! Регіна ти копія своєї мами!!! Щастя вашим батькам і Вам з Владом👍😉".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Регіна Тодоренко написала, що американці і японці - набагато життєрадісніші українців, а потім звузила очі з допомогою пальців. Також знаменитість надівши помаранчеве сарі, заспівала для Sandora якоюсь дуже таємничою мовою. А ще артистка знялась в дуже незвичайній рекламі йогуртів з посипкою, показавши дві сторони себе і засвітила величезний вагітний животик.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще