Відома українська телеведуча і блогер Маша Єфросиніна дуже активно веде свій аккаунт Instagram і канал на Youtube. Знаменитість бере участь у популярному шоу "Танці з зірками", де у неї з'явилося безліч фанатів. Нещодавно артистка без макіяжу розповіла, як для неї важливий масаж, а потім зазначила, що раніше він був релаксом, а тепер став випробуванням.

"Раніше масаж для мене був релаксом, а тепер став випробуванням! Це капець - спершу знаходять забитий м'яз, потім на нього впливають ( тааааааак боляче), що він розблокується! І я знову огірок! Ну, або, дивлячись на мою моську - вимочений огірок🙄", - пожартувала Єфросиніна. Фолловери взялися коментувати побачене: "Ви красива жінка,при будь-яких обставинах!", "Маша ви красуня, навіть в такому стані😜😜😜", "Машенька, Ви красуня і сильна духом жінка))) я Вас хочу підтримати! Молодчиночка", "Тримайся боєць!💪🏻", "Справжня🔥а це найважливіше!".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Маша Єфросиніна присвятила свою творчість всім працюючим мамам. Ще знаменитість розповіла все про те, як доглядає за волоссям. Також артистка бере участь у популярному проекті "Танці з зірками", де її партнером став танцюрист Максим Леонов. Так, Маша вирішила поділитися першими враженнями від шоу.

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще