Американська актриса, 51-річна Памела Андерсон, готується втретє стати мамою. Про це повідомляють західні ЗМІ.

Зірка Playboy вже має двох дорослих синів. Старшому Брендону Томасу 21 рік, а молодшому Ділану Джаггеру 20 років. Проте актриса заявила, що хотіла б народити малюка для свого 32-річного нареченого – футболіста збірної Франції Аділя Рамі.

За інформацією видання The Sun, нещодавно Памела остаточно вирішила вдатися до процедури ЕКЗ. І зважитися їй допоміг приклад інших зірок шоу-бізнесу.

Так, Памелу надихнули на те, щоб втретє стати мамою, Джанет Джексон, яка вперше народила в 50 років, а також колишня дружина Сильвестра Сталлоне Бріджит Нільсен, яка стала мамою в п'ятий раз в 54 роки.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Тепер Андерсон, яка ще до цього рішення передбачала можливість народити ще одну дитину в пізньому віці і заморозила яйцеклітини, готова зробити ЕКЗ. Памелу не лякає вагітність і необхідність витрачати величезну суму, щоб здійснити мрію і народити дитину своєму нареченому.

Раніше відома модель і актриса Памела Андерсон вирішила покінчити з самотністю і затвердити свої стосунки офіційно. Вона збирається вийти заміж за свого молодшого на 19 років бойфренда, 32-річного футболіста збірної Франції Аділя Рамі.

У свої 51 вона навіть не замислюється над тим, що будуть про таких відносинах говорити інші. Навіть випустила книгу під назвою: "Одкровення Памели" про всіх своїх колишніх чоловіків і молодим обранцем. Зовсім скоро вона покине ряди завидних наречених світу.

Нагадаємо, Памела Андерсон виходить заміж: що відомо про обранця рятівниці Малібу.

Як повідомляв "Знай. ua", легенда Playboy з'явилася на публіці в одному купальнику.

"Знай. ua" писав, що доаждому своє: Памела Андерсон розповіла, як ставитися до тройничку.