Ольга Куриленко, яка підкорила Голлівуд, вирішила провести останні дні літа вдома, в Україні.

Актриса засипала свій аккаунт в Instagram фотографіями і відео своєї відпустки: на одних вона купається в Азовському морі і гуляє по пляжу, а на інших – позує на тлі своєї рідної школи.

Голлівудські пагорби, звичайно, хороші, але вдома, в Бердянську, завжди краще. Там "дівчина Бонда" жила до 16 років, поки не переїхала працювати моделлю в Париж.

"Останні літні дні на березі Азовського моря, місця, де я провела багато років дитинства", - пише під знімком актриса.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

"Закінчую ці чудові канікули купанням в Азовському морі", - пише під відео актриса.

"Щасливий перший день в школі! Це школа мого дитинства", - на знімку Ольга познайомила шанувальників зі своєю школою.

Раніше повідомлялося, що голлівудську зірку з українським корінням, знамениту дівчину Бонда Ольгу Куриленко засікли в магазині техніки курортного міста Бердянськ, розташованому в місцевому ТЦ "Екватор". Як виявилося, зірка родом звідти приїхала побочитися з ріднею.

Разом зі своїми родичами знаменитість купила телевізор та іншу електроніку.

Про візит на історичну батьківщину Куриленко ніде не повідомляла, а про її приїзд стало відомо з фото в мережі, зробленому працівниками торговельного центру, де вона робила покупки.

Ольга Куриленко родом з українського Бердянська. Сама знаменитість відгукувалася про рідне місто досить скептично, зазначивши мінуси всіх невеликих міст в світі.

Нагадаємо, відома голлівудська актриса українського походження Ольга Куриленко поділилася з фоловерами знімками в Instagram, на яких вона приїхала в Україну, додому в Бердянськ.

Як повідомляв портал "Знай.ua", українська дівчина Бонда здивувала провокацією: фото 18+.

Також "Знай.ua" писав, відома актриса Ольга Куриленко здивувала мережу спогадом про своє рідне місто Бердянськ.