Відомий український виконавець, співак року за версією премії "Золота жар-птиця" Олег Винник обожнює дражнити своїх фанаток-вовчиць новими знімками в Instagram. Нещодавно знаменитість відправився на екскурсію в Дубенський замок Рівненської області. Так, артист влаштував цілу фотосесію, встигнувши навіть посидіти на гарматі і пограти з дохлою мишкою.

"Нещодавно мали нагоду прогулятися Дубенським замком. #туртивкурсі", - лаконічно розповів про свої пригоди Винник. Фанатки ж не змогли пройти повз: "😍😍😍😍😍 він дуже красивий", "Фото з мечем казкове)", "Ну на перших двох фото ти явно перебільшив.", "Нічого несмущає?", "Ти шо, ти шо, який мачо", "Мда, Олеже, вас наче підмінили...Вибачте, дохла миша на яку ви зробили акцент на фото не дуже вдало вийшло😕", "Князь Олег 😉", "Нарцис.", "Остання фотка це щось!Справжній лицар!👍".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Олег Винник порадував прихильниць, заявивши, що готував спеціальний хіт до Дня Незалежності України. Також артист відпочивав в Домінікані, викладаючи фото кокосів і екзотичних фруктів. А ще знаменитість відправився в Домінікану і показав, як бігає з палицею в пошуках їжі, граючись в добувача.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще