Тільки недавно брати Джонас Нік і Джо були завидними холостяками, а тепер обидва зовсім скоро одружуються.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Джо в минулому році зробив пропозицію Софі Тернер, зірці серіалу "Гра престолів", а Нік цього літа заручився з актрисою Пріянка Чопра.

Нещодавно папараці помітили зірок на подвійному побаченні - вони вчотирьох відвідали Чемпіонат США з тенісу.

Популярні новини зараз
Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Разом з тим варто відзначити, що церемонія вручення премії "Золотий глобус" у 2018-му році точно запам'ятається всім. А головною причиною цього можна назвати величезну кількість чорних суконь.

Адже в цьому році на фестивалі був дрес-код total-black. Незважаючи на те, що про нього говорили вже більше місяця, зараз майже всі ЗМІ в один голос розповідають, що таким чином зірки боролися з домаганнями. Адже за останній рік було дуже багато скандалів, пов'язаних з цим.

Золотий глобус 2018: чоловіки на червоній доріжці

В цьому році не тільки величезну кількість дівчат прийшли в чорних сукнях. Чоловіки так само підтримали total black і у них це вийшло просто чудово. Замінивши білу сорочку на чорну. У їх числі Джастін Тімберлейк, Джозеф Файнс, який зіграв командора в серіалі "Розповідь служниці", і висхідна зірка Калеб Маклафлін з фантастичної саги "Дуже дивні справи". Класичному поєднанню білого і чорного залишилися вірні Джеймс Франко, Джуд Лоу і Х'ю Джекман.

Крім того зазначається, що американський актор Леонардо Ді Капріо отримав кінопремію "Золотий глобус" в номінації "Найкращий драматичний актор" за роль у фільмі "Легенда Х'ю Гласса".

Таким чином, на думку критиків, він є головним претендентом на премію "Оскар" у цій номінації.

Зазначимо, що це вже третій "Золотий глобус" в скарбничці Ді Капріо - раніше його визнавали найкращим драматичним актором за роль у фільмі "Авіатор" та найкращим комедійним - за фільм "Вовк з Уолл-стріт". Разом з тим, у нього поки немає жодного "Оскара".

Картина "Легенда Х'ю Гласса" Алехандро Гонсалеса Іньярріту, яка розповідає про поневіряння першопрохідців Нового Світу, отримала "Золотий глобус" у ще одній престижній категорії - "Найкращий драматичний фільм".

Головні моменти "Золотого глобуса-2018".

Нагадаємо, зірка Гри Престолів стане подружкою нареченої.

Як повідомляв "Знай.ua", Пітт нарешті знайшов гідну заміну Джолі.

Також "Знай.ua" писав, що Гра престолів подарує нові серіали.