Відомий український співак, суддя шоу "Х-фактор" і "повелитель вовчиць" Олег Винник розповів про свою охорону і зізнався, чи були замахи на його життя. Про це він розповів шоумену Анатолію Анатолічу в шоу "Зе Інтерв'юер".

Анатолій Анатоліч звернув увагу на чоловіка, який знаходився недалеко біля них з сумкою і стежив за розмовою. Винник зізнався, що це його охоронець, але віджартувався, що він у сумці тримає бутерброди на всякий випадок. Співак зазначив, що поки що у нього не було якихось екстраординарних або небезпечних для життя інцидентів, але охорону тримає про всяк випадок.

"Щоб були такі страшні випадки до сьогоднішнього дня, що охорона вирішує болючі питання, то в принципі їх не було. Але всяке буває і як кажуть "береженого Бог береже". Вони самі розуміють, як це повинно бути, тому що я іноді сам не звертаю увагу на людей", - розповів Олег.

Судячи зі слів Винника, охорона допомагає йому врятуватися від занадто надокучливих фанатів. "Бували там емоційні речі, можливо люди напідпитку, такі речі як "давай вип'ємо", а я кажу: "хлопці, не п'ю" або дівчата в залі біжать, а треба, щоб дивилися за порядком, щоб нікому не заважали, нікому на ногу не наступили каблуком", - сказав він.

Популярні новини зараз
Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Раніше повідомлялося, що український піп планує вигнати демонів з безбожного Винника. Тернопільський священик розкритикував відомого українського співака. Відомий тернопільський священик протоієрей Євген Заплетнюк розкритикував виступ одного з відомих українських співаків. І хоча представник духовенства не назвав ім'я, тернополяни зрозуміли, що мова йшла про Олега Винника.

Так співпало, що в день, коли був призначений концерт Винника в Тернополі, в місті оголосили траур – привезли загиблого на фронті бійця, захисника України. Перед людьми, як зазначив протоієрей, постало питання: або попрощатися з воїном, або піти на виступ, за квитки на який вони вже заплатили.

Нагадаємо, Винник змусив 20 тисяч вовчиць замовкнути в один момент.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Винник змусив своїх вовчиць тремтіти від бажання.

Також "Знай.uа" повідомляв, що Винник показав, що на стадіоні можна не тільки співати.