Легендарна співачка, примадонна російської естради Алла Пугачова і популярна латвійська співачка Лайма Вайкуле у компанії Ігоря Ніколаєва весь вечір "тусувалися" на пляжній вечірці.

Російський композитор Ігор Ніколаєв опублікував відповідні знімки на своїй сторінці в Instagram. Музикант показав фотографію, на якій знаменитості проводять час разом, і щось активно обговорюють.

"Твір на тему "Як ми прощалися з літом". Прощалися легко і надовго, до такого яскравого, жаркого і чарівного літа!", - підписав фото Миколаїв.

Реакція підписників на зіркову компанію була бурхливою. Багато хто почав обговорювати зовнішність вже давно не молодих Пугачової і Вайкуле. Думки розділилися: одні вважають, що Примадонна і Вайкуле виглядають прекрасно, інші ж відзначили, що ледь впізнали своїх улюблених артистів.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Всі троє чудово виглядаєте. Роки над Вами не владні" "Алла хороша!" "Лайма - красуня" "Офігєть! Не впізнат ні одну, ні іншу!" "Ігор Ніколаєв і жертви косметолога" писали юзери

Пугачова, Вайкуле і Галкін
Пугачова, Вайкуле і Галкін

Нагадаємо, що відомий російський ведучий і пародист Максим Галкін дуже часто радує своїх фанатів сімейними відео і забавними фотографіями. Артист любить розміщувати ролики за участю дітей, а днями і зовсім опублікував забавний відеоролик, як Пугачова застала його без штанів.

Тим не менш, вже кілька днів в мережі активно обговорюють нову фотографію Глакина з незвичайною зачіскою.

На днях Галкін опублікував на своїй сторінці в Instagram незвичайні знімки. На одному з фото Максим зробив селфи з незвично зачіскою – заплетеними по всій голові кісками. Образ артиста доповнює триденна щетина.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", один з функціонерів Держдуми, член ради з розвитку інформаційного суспільства та ЗМІ Вадим Манукян забив тривогу. Він звернувся до гранд-даму російського шоу-бізнесу і за сумісництвом колишній дружині Кіркорова, Аллі Пугачовій.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що відома радянська і російська естрадна співачка Алла Пугачова розповіла про незручної ситуації, в яку потрапила багато років тому.