Емілі Ратаковскі вийшла заміж за продюсера Себастьяна Бер-Маккларда в лютому цього року. Весілля гарячої моделі для усіх стала величезною несподіванкою, адже до цього пара прозустрічалась всього кілька місяців.

Емілі не часто викладає фотографії з чоловіком, так і майже не з'являється на публіці. Але вчора всюдисущі папараці змогли помітити солодку парочку на Відкритому чемпіонаті США з тенісу. Закохані не приховували почуттів і постійно цілувалися.

Раніше повідомлялося, що відома американська модель і актриса Емілі Ратаковскі обожнює радувати фоловерів в Instagram пікантними знімками. Нещодавно знаменитість показала дуже відверті кадри з ванної, ледь прикриваючись рушником. Також дівчина поніжилась в піні і поговорила по душу, як по телефону.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

"PAPER", - лаконічно підписала фото Ратаковскі, маючи на увазі культовий журнал. За 19 годин кадр набрав майже 540 тис. лайків, а фанати залишилися просто в захваті. Шанувальники розхвалили Емілі, називаючи її гарячою і зізнаючись у коханні.

Крім того, Емілі Ратаковскі поділилася дуже сексуальним кадром у відвертій сукні, позуючи навпроти дзеркала. Так, знаменитість засвітила масивну п'яту точку, рекламуючи ювелірний бренд.

Фото Ратаковскі лаконічно підписала, поставивши смайлик близнюків. За 9 годин знімок набрав 1 млн. лайків, а фанати залишилися в захваті. Деякі зазначили, що виглядає фотосесія як кадр із якогось фільму, а деякі знову почали звинувачувати Емілі в фотошопі.

Емілі Ратаковскі показала, як проходять її понеділки, накинувши на себе тільки коротку курточку і оголивши інші принади.

"Ранок понеділка в офісі" - лаконічно підписала модель. Пікантне фото всього за пару годин назбирало 305 тис. лайків і безліч захоплених коментарів.

Нагадаємо, тигриця Ратаковски в купальнику потрусила "вишеньками".

Як повідомляв Знай.ua, мокра і гаряча Ратаковскі прикрилася тільки піною: фото 18+.

Також Знай.ua писав, гола Ратаковски розсунула ноги заради двох.