Знаменита британська модель та двоєрідна сестра принців Вільяма та Гаррі вже давно є офіційним амбасадором італійського бренду прикрас Bulgari. З нагоди відкриття виставки бренду у Москві найвідоміші зірки зібрались на вечірці.

Розкішні фото з вечірки у Музеї Московського Кремля з’явивились на Instagram-сторінці 27-річної Кітті Спенсер. Окрім неї на подію завітала голлівудська актриса Алісія Вікандер, зірковий візажист Стівен Вальдберг та багато інших представників бренду Bulgari.

Для сяючого образу племінниця принцеси Діани одягнула вишукану чорну сукню від Dolce & Gabbana і додала до образу декілька чарівних прикрас Bulgari. Алісія Вікандер у свою чергу вразила стильним чорним костюмом з відвертим декольте без бюстгальтера. Автором яскравих знімків став Герман Ларкін.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Племінниця принцеси Діани Кітті Спенсер стала обличчям італійського ювелірного бренду Bulgari. Кітті дуже швидко захоплює світову індустрію. Дебют Спенсер був гучним – красуня прикрасила обкладинку японського Vogue. Відразу після цього вона з'являлася на двох обкладинках Тatler.

Варто відзначити, що дівчина співпрацює з модельним агентством Storm Management, що представляє Сінді Кроуфорд, Кейт Мосс та інших супермоделей. У минулому сезоні Кітті дебютувала на Тижні моди в Мілані, взявши участь у показі Secrets & Diamonds Dolce & Gabbana. Вона також знялася для їх рекламного кампейна.

Остання робота 27-річної Кітті – співпраця з ювелірним брендом Bulgari. До речі, саме прикрасами від Bulgari красуня доповнила свій образ, в якому вона з'явилася на весіллі Меган Маркл і принца Гаррі.

Нагадаємо, онук королеви Великобританії Єлизавети II, принц Гаррі навчася в Ітонському коледжі у Вінздорі.

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua", принц Гаррі хоче трохи пригальмувати з Меган.Принц Гаррі висловив стурбованість неймовірною популярністю своєї дружини Меган Маркл

Також раніше портал "Знай.ua" передавав Меган Маркл поверне подарунки, які їй вручили на День народження.