Онук королеви Великобританії Єлизавети II, принц Гаррі навчася в Ітонському коледжі у Вінздорі. Під час навчання Гаррі тимчасово жив у досить скромній кімнаті з бежевими стінами, картатими шторами і дерев'яним письмовим столом з портретом матері принцеси Діани на ньому.

Цікаво, що одну зі стін з килимом прикрашає портрет Холлі Беррі. Про це знаменита актриса пожартувала у своєму мікроблозі в Twitter.

"Окей, принц Гаррі, я все бачу", – прокоментувала фото молодого принца Гаррі Холлі Беррі.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Мережа вибухнула коментарями після курйозного посту Беррі. На думку користувачів, у принца Гаррі ще у юні роки склався улюблений "типаж" жінки і почали поєднувати Холлі з його дружиною Меган Маркл.

"Я думаю, нам не слід дивуватися, що він одружився з Меган Маркл".

Як ми писали раніше, герцогині Сассекській, дружині принца Гаррі, Меган Маркл можливо є що приховувати. На думку письменниці і фахівця з мови жестів Джуді Джеймс про це свідчить звичка жінки ховати руки в кишені.

Шанувальники звернули увагу на те, що під час останніх виходів з принцом Гаррі герцогиня Сассекська Меган Маркл була в сукнях з глибокими кишенями, куди постійно ховала руки. Про це повідомляє The Sun.

За словами британської письменниці і фахівця з мови жестів Джуді Джеймс, така звичка властива людям, яким є що приховувати. Однак Джеймс впевнена, що у випадку з Меган Маркл причина криється в іншому.

Принцеса Євгенія Йоркська у всьому бере приклад з дружини свого двоюрідного брата принца Гаррі - Меган Маркл.

На початку тижня принцесу Євгенію помітили в точно такому ж взутті, як у Меган Маркл. Про це повідомляє Harper's Bazaar.

Нагадаємо, Меган Маркл не відмічатиме свій день народження через друга дитинства принца Гаррі.

Як повідомляв портал "Знай.ua", скандальний батько герцогині Сассекської Меган Маркл приголомшив новою заявою.

Також "Знай.ua" писав, що Меган Маркл підтримала свого чоловіка гарячим поцілунком на благодійному турнірі з поло, який відбувся в Беркширі.