Голлівудська зірка Міла Йовович взяла участь у звабливій та загадковій фотосесії для французького журналу L'Express Styles. Актриса впевнено позувала у бікіні та прозорих блузах.

У модному журналі редактори запропонували Мілі знятись у природньому амплуа без звичного гламуру та пафосу. Для стильних образів вона обрала доволі провокативні образи. На перший погляд здається, що актриса тільки-но повернулась із заходу та ще не до кінця скинула з себе весь одяг.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Раніше ми писали, що Йовович приміряла спокусливу білизну, поверх якої одягнула прозорі накидки та блузи, засвітила стрункі ноги в колготах, які доповнила легким светром та засвітила груди без бюстгальтера у тонкій футболці. Нехважаючи на відвертість зйомки, користувачі соцмереж схвально оцінили кадри. Автором фотографій став Дрю Джарретт.

Голлівудська актриса українського походження Міла Йовович взяла участь у зйомках нової рекламної кампанії Kenzo. Вона знялася у фотосесії та короткометражному ролику бренду.

Автором зйомки був фотограф з Нью-Йорка Ітан Джеймс Грін. Разом з Йовович знімалися актори Джей Елліс і Коді Сміт-Макфі та актриси Олександра Шиппі і Саша Фролова.

Відзняті фотографії стали частиною кампейна нової колекції марки Kenzo. Крім того, вони нагадують і є відсиланням до постерам до модного фільму "The Everything".

Щорічно модний бренд Kenzo випускає короткометражні фільми. Кожен з роликів приурочений до випуску нової колекції.

Нагадаємо, Міла Йовович з Kenzo показали дещо гаряче.

Як раніше передавав портал "Знай.ua", відома голлівудська актриса Міла Йовович, яка народилася в Києві, взяла участь у сміливій фотосесії для відомого видання Love Magazine.

Також портал "Знай.ua" передавав, що американська актриса і модель Міла Йовович, яка має українське коріння, представила колекцію відомого французького бренду Balmain.

42-річна Міла Йовович стала головною героїнею кампанії Balmain осінь-зима 2018/2019.