Інтимні фото багаторічної давнини, на яких зображена відома співачка Кайл Міноуг, несподівано з'явилися в мережі. У травні 50-річна австралійка на честь ювілею опублікувала фото в стилі ню, і швидше за все подумати не могла, що хтось порсатиметься в архівах і відшукає ЦЕ.

Кайлі Міноуг в молодості

Кайлі Міноуг в молодості

Кайлі Міноуг в молодості

Кілька місяців тому в своєму Instagram співачка нарешті підтвердила чутки про те, що у неї почався новий роман і в якості доказу опублікувала фотографію, зроблену на святкуванні її дня народження: на знімку Кайлі цілується з таємничим незнайомцем.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Кайлі Міноуг в молодості

Кайлі Міноуг в молодості

Кайлі Міноуг в молодості

Після розриву з коханим - Джошуа Сассом - напередодні весілля на початку 2017 року Кайлі Міноуг залишилася сама. В особистому житті співачки настав повний штиль. Але пізніше в інтернеті з'явилася інформація про те, що зірка повністю прийшла до тями після зради колишнього нареченого, і закрутила новий роман. Обранцем Кайлі став креативний директор британського журналу GQ Підлогу Соломонс.

Кайлі Міноуг в молодості

Секрет краси - не у флаконах та баночках

Знаменита акторка, яка відома всьому світу як Дейенеріс Таргаріен з легендарного серіалу "Гра престолів", розкрила секрет своєї вроди, і як виявилося — це не косметика.

Нагадаємо, про Чорну пантеру останні декілька місяців не було ні слуху ні духу. Якщо раніше вона постійно брала участь в якихось модних проектах, то влітку Наомі Кемпбелл буквально пішла в підпілля.

Як повідомляв "Знай.uа", голлівудська зірка Міла Йовович взяла участь у звабливій і загадковою фотосесії для французького журналу l'express Styles. Актриса впевнено позувала у бікіні і прозорих блузах.

Також портал "Знай.uа" писав про те, що знаменита британська модель і двоюрідна сестра принців Вільяма і Гаррі вже давно є офіційним амбасадором італійського бренду прикрас Bulgari. З нагоди відкриття виставки бренду в Москві найвідоміші зірки зібралися на вечірці.