Відомий британський співак Роббі Вільямс та його дружина акторка Гайда Філд втретє стали батьками. Однак, стало відомо, що дитина народжена сурогатною матір'ю.

Про цієї новини Айда оголосила в Instagram. Вона розмістила в блозі зворушливу фотографію з руками всіх членів їх сім'ї: Роббі, Айди, їх п'ятирічної доньки Теодори і трирічного сина Чарлтона, а також маленької дитячої ручки.

"Увесь цей час ми зберігали особливий секрет! У нас народилася донька! Ласкаво просимо у світ, Колетт (Коко) Джозефін Вільямс! Ми пройшли довгий і складний шлях для твоєї появи, тому ми нікому не говорили про тебе заздалегідь. Ця маленька леді - наша біологічна дитина, яку виносила абсолютно неймовірна сурогатна мати, і ми їй безмежно вдячні", — написала Гайда.

Бабій і розбишака Роббі Вільямс познайомився з Айдою Філд в 2006 році. Через три роки відносин він зробив дівчині пропозицію в прямому ефірі на радіо, а потім зізнався, що це був жарт. Але незабаром співак змінив рішення - у 2010 році вони одружилися. Вже через два роки у них народилася донька, а в 2014 році - син. Роббі був присутній при пологах і всіляко підтримував дружину.

Популярні новини зараз
Чоловікам дали час "видихнути" до 9 листопада: що далі Повістки поштою: хто точно не отримає запрошення у ТЦК Державну допомогу скасують з 1 жовтня: кого залишать без грошей Літо перейде в морозну зиму: погодні аномалії в Україні продовжаться - синоптик
Показати ще

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що легендарний британський співак Роббі Вільямс нещодавно шокував своїх фанатів. Вільямс повідомив, що підозрює у себе важке захворювання. Видання The Daily Mirror з посиланням на слова співака повідомляє, що його турбують провали в пам'яті.

"Можливо, це синдром Аспергера або аутизм. Не знаю, що саме, але щось точно є", зазначив Вільямс.

Артист також не виключив, що може страждати психічним захворюванням, додавши, що в його голові "все дуже складно". Раніше Вільямс скаржився на важкий душевний стан і проходив лікування від депресії.

Варто нагадати, що британський співак Роббі Вільямс показав середній палець в камеру під час церемонії відкриття чемпіонату світу в Росії. За цей жест Вільямса можуть покарати в Росії. Йому загрожує штраф на суму 500 тисяч рублів.

Нагадаємо, Путін "купив" росіянам Роббі Вільямса.

Як повідомляв Знай.uа, скандальна сімейка Роббі Вільямса зніметься в реаліті-шоу.

Знай.uа писав, Роббі Вільямс оголився на Різдво.