Казкова любов Вікторії Боні підійшла до кінця. Зірка «Дому-2» щосили розхвалювала під час інтерв'ю свого нового коханого – 41-річного француза-мільярдера, власника інвестиційного фонду Andurand Capital П'єра Андюрана. Як стало відомо, пара розлучилася через кілька місяців стосунків. Відтепер на сторінці 38-річної моделі замість загальних фото з коханим можна бачити тільки сумні пости про кохання...

«Ось що для мене є безцінним в цьому житті: пронести свої стосунки через всі труднощі і радості, не рознимаючи рук навіть у похилому віці», - пише знаменитість.

Сам П'єр так само зазначає, що вони дійсно розлучилися з Вікторією. Чоловік відмітив, що встиг познайомитися навіть з дочкою відомої моделі. Пара в перший раз вчинила спільний вихід в світ у травні поточного року – коханці пройшлися по червоній доріжці Каннського кінофестивалю.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

«Вікторія – незвичайна жінка, але я готовий підтвердити інформацію про те, що не так давно ми розлучилися. Вважаю за краще не давати коментарі з приводу причини розставання з поваги до нашого спільного минулого. Я їй бажаю багато щастя, успіхів і любові», - каже П'єр.

Нагадаємо, раніше в мережах з'явилися фото Вікторії Боні, на яких її шоковані фанати виявили у знаменитості дві пари грудей.

Раніше «Знай.UA» повідомляв про зраду Вікторії Боні її подругою. Дівчина виклала в соцмережі фото сімейного вечері знаменитості, показавши її не в кращому світлі. На фото явно помітний недосип, зморшки, ознаки старіння зірки. Що цікаво, сама Боня так само виклала фото з того вечора, на якому вона виглядала просто бездоганно.

Нагадаємо, що «Знай.UA» писав про те, що донька Пєскова розлучилася з «папіком» і викладає в мережу фотографії еротичного змісту. 20-річна дівчина після розставання з коханим не соромиться показувати своє тіло.