Ольга Серябкіна, солістка гурту Serebro, перед початком останнього концерту сезону зробила фото в чорному цільному купальнику.


Вона повідомила, що цей виступ відбудеться в Туреччині і після нього з літнім сезоном буде покінчено до наступного року.


На викладених фотографіях Ольга позує в чорному купальнику. Фотографії схожі на професійні фотосесії для модних журналів. Колір купальника ідеально поєднується з кольором волосся дівчини. Особливо привабливим користувачам видався другий знімок, на якому волосся Ольги розвивається в русі. Знаменитість виглядає досить відверто і ефектно.


«Спекотна дівчина», «Розкішна», «Прекрасна Ольга», - не перестають захоплюватися фоловери.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще


Однак, деяких злякал підпис дівчини про останній концерт. Багато з них вирішили, що кар'єра групи на цьому закінчується. Однак, все виявилося набагато простіше, і мова йшла лише про закриття сезону.


Нагадаємо, раніше з Ольгою Серябкиною стався курйозний випадок прямо на сцені. Дівчина за традицією вийшла на сцену в облягаючому відвертому топі, що оголював принади співачки. В один з моментів, коли вона вирішила повернути телефон своєму фанатові, на який вона робила знімки і знімала відео, її груди потрапили в кадр і тільки невеликий шматочок тканини допоміг уникнути неминучого випадання бюсту. Багато користувачів соцмереж під час перегляду концерту онлайн виявили цей конфуз і стали постити скріншоти з пікантною сценою в мережу.


Нагадаємо, раніше «Знай.UA» повідомляв про те, що Ольга Бузова розчарувала своїх фанатів невдалим купальником. Багато користувачів після публікації зіркою свого фото з відпочинку, відзначили, що її пляжний наряд схожий на костюм для купання комедійного персонажа Бората. Купальник складався лише з декількох шматків тканини і ледве прикривав принади співачки і телезірки. Фоловери не залишилися в боргу і від душі виступили з критикою.


«Знай.UA» стало відомо про найвідвертіший тренд цього літа: купальник з дивним ліфом. Не кожна дівчина б ризикнула одягнути такий.