Елізабет Грант, Деметрія Джин Гайнес, Кетерін Елізабет Хадсон… хто всі ці люди? Знайомимося з голлівудськими зірками, про яких ми, здавалося б, знаємо все!

Демі Мур – Деметрія Джин Гайнес

На самому початку своєї кар'єри, ще до зустрічі з Брюсом Віллісом, Деметрія була одружена з маловідомим актором Фредді Муром. Вони прожили в шлюбі всього чотири роки, а коли розлучилися, більше не згадували один одного. Спочатку Демі хотіла повернути собі дівоче прізвище, але продюсери відрадили її.

Брюс Вілліс – Уолтер Брюс Бруно Вілліс

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Хто б міг подумати, що брутального героя Міцного горішка насправді звуть Уолтер. Свою кар'єру актор починав з театральних підмостків і його агент порадив змінити ім'я на щось просте і мужнє.

Леді Гага – Стефані Джоанн Анджеліна Джерманотта

Сценічний псевдонім молодій італійській виконавиці Стефані Джоанн Анджеліні Джерманотті був необхідний, як нікому іншому – шоу-бізнес не терпить довгих і дивних імен. Словосполучення Леді Гага придумав продюсер співачки, взявши похідну від пісні групи Queen Radio Ga-Ga.

Вин Дизель – Марк Вінсент

Актор сам придумав собі псевдонім у 17 років. Саме в цьому віці він вступив до коледжу Хантер на факультет англійської словесності, де почав писати перші сценарії. В одному зі своїх інтерв'ю Дизель зізнався, що ім'я Марк Вінсент ніколи йому не подобалося, воно здавалося йому дуже інтелігентним і звичайним.

Кеті Перрі – Кетерін Елізабет Хадсон

У Кеті Перрі з псевдонімом все просто: співачка скоротила ім'я, щоб його було простіше запам'ятати, а прізвище взяла у матері - в Голлівуді вже є одна Хадсон (актриса Кейт Хадсон).

Ніколас Кейдж – Ніколас Кім Коппола

Хлопець на ім'я Ніколас був у родинних стосунках з культовим режисером Френсісом Фордом Копполою і змінив своє прізвище, щоб уникнути будь-яких звинувачень в заступництві.

Наталі Портман – Наталі Хершлаг

У 13 років відмінниця, спортсменка Наталі погодилася знятися у фільмі "Леон" - батьки були проти, щоб дівчинка пішла у світ шоу-бізнесу, а деякі особливо консервативні родичі навіть вважали, що вона осоромить родину Хершлаг.

Нагадаємо, Брюс Вілліс порадує фанатів несподіваною роллю у новому трилері.