Відома британська акторка Ліна Хіді, яка придбала найбільшу популярність завдяки "Грі престолів", дуже втомилася від злих хейтерів.

Сміливе зізнання, у вигляді відвертого селфі, акторка зробила в Instagram.

На ньому вона не може приховати сльози на постарілому обличчі. Також акторка вирішила сфотографувати себе без макіяжу.

За словами акторки, вона дивилася зворушливий серіал про тварин і розплакалася. Проте вже через кілька хвилин зірка "Гри престолів" була змушена додати до підпису жорстку відповідь. Зокрема, зірка написала, що "їй вже сто років, її краса тане, а сама вона виглядає втомленою".

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Разом з цим акторка додала, що прекрасне батьківство вичавлює з неї всі соки. Хіді заявила, що досвід, який вона прожила, осів на її обличчі, а очі можуть розповісти тисячу історій. Акторка написала, що всім потрібно звикнути, так як її обличчя буде ставати старшім і реальнішим.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що данський актор Микола Костер-Вальдау, виконуючий роль Джеймі Ланністеров в гучному фентезійному серіалі каналу HBO Гра престолів, розповів про несподіваний фінал проекту.

В інтерв'ю актор повідомив, що глядачі не будуть розчаровані фінальним восьмим сезоном, який повинен вийти на екрани в першій половині 2019 року.

Варто нагадати, що перший трейлер, в якому анонсований новий телесезон і сцени з популярних серіалів "Гра престолів", "Велика маленька брехня" та "Справжній детектив", показав американський телевізійний канал HBO. Про це стало відомо завдяки рекламному ролику на офіційному YouTube-каналі телеканалу.

Про нові сезони фентезійних і драматичних серіалів у компанії HBO поки що немає достатньо інформації, оскільки зйомки кінокартин тільки проходять або перебувають у стані постпродакшину.

Нагадаємо, "Теорію великого вибуху" закривають, творці обіцяють щось неймовірне.

Як повідомляв Знай.uа, фінал Гри Престолів: найсміливіші версії закінчення улюбленої саги.

Знай.uа писав, світ побачив трейлер фільму, який переплюне "Гру престолів".