Анастасія Волочкова, Наташа Корольова, Дженніфер Лопес стали жертвами своїх частин одягу.


Кілька тижнів тому Христина Асмус розповіла фанатам деякі деталі свого життя.

Як стверджує знаменитість, вона – ангел: перфекціоністка, чистюля, спортсменка, і активний учасник благодійних заходів. Але в список відомої блондинки закрався вкрай пікантний факт дружина Гаріка Харламова повідомила, що не одягає нижню білизну.

Не кожен в такому зізнається — рівно, як і не кожна зірка готова прийти на захід у сукні на голе тіло. Але деяким зіркам це не завадило б: нерідко нижня білизна підводить артистів, переводячи їх елегантні образи з розряду модних відкриттів у категорію чергових провалів. Ми готові вам показати 10 конфузів зірок, пов'язаних з інтимною деталлю гардероба.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще


Наташа Корольова. Вже стільки разів знамениті особистості здійснювали таку помилку — і знову наступали на ті ж граблі. Білу білизну ні в якому разі не можна одягати під чорну водолазку: під спалахами фотокамер тонкий трикотаж стає прозорим і видає всі таємниці господині — дуже інтимні.


Брітні Спірс (Britney Spears). Концерт співачки Лас-Вегасі в 2016-му році захопив шанувальників, які розраховували на шоу, і отримали його. Під час виконання пісні «I Love Rock ’n’ Roll» Брітні влаштувала настільки палкі танці, що не витримала застібка ліфчика. Танцюристи рятували Спірс від провалу дружно і одночасно, прикриваючи артистку і допомагаючи їй повернути предмет костюма на місце.


Джой Корріган (Joy Corrigan). Американської моделі не звикати роздягатися для чоловічих видань. Але, як показав Каннський фестиваль, робить вона це не тільки заради сторінок глянцю. На червоній доріжці Джой продемонструвала відверте рожеве плаття і... нижню білизну оранжевого відтінку. Здається, Корріган задумала цей хід заздалегідь.


Дженніфер Лопес (Jennifer Lopez). Не секрет, що знаменита п'ята точка співачки застрахована на мільйони доларів — але не застрахована від провальних епізодів у прямому ефірі. Під час програми «Шоу Елен Дедженерес» Дженніфер встала, щоб виконати кілька танцювальних па і показала глядачам свій секрет — коригувальні шорти.


Раніше Ірина Шейк показала свої принади в прозорій білизні. Фото потрапили в мережу.


Нагадуємо, що Знай.UA раніше публікував фото та відео з концерту Тейлор Свіфт, де вона зганьбилася через невдалі спецефекти.


Також Знай.UA повідомив про брудні походеньки чоловіка Ані Лорак.