Актриса не на жарт перелякала шанувальників.
Фотографія Христини Асмус з розсіченою бровою та очима, повними сліз, опублікована в особистому мікроблозі актриси, до смерті перелякала її шанувальників.

Тим більше, що в пості була відзначена геолокація — міська клінічна лікарня 31. Правда, хвилювання фанатів тривали зовсім не довго, до моменту, поки вони не прочитали підпис до нещасливого знімку: «дякую Всім, зміна закінчена!»
Саме тому в коментарях під публікацією інтернет-користувачі задавали вже зовсім інші питання. «В очі щось капають? Поріз на брови як справжній! Ффух, я перепугаться встигла, а це, виявляється, просто зйомки. Сподіваюся, це все не по правді, сподіваюся це грим, дуже страшно і сумно виглядає. Дуже реалістично! Ні, я все розумію: наклеїти шрам, рану — це все зрозуміло... «Зробити» сльози — теж не велика складність, але як зробити опухлі очі, наче добу ридала?» — писали вони.

Як повідомлялося раніше, дружина російського гумориста і шоумена Гаріка Харламова Христина Асмус заінтригувала фанатів. В мережі Instagram актриса показала кругленький живіт.
Інтернет-користувачі стали вітати актрису з другою вагітністю і порахували, що цікаве положення зробило Асмус ще красивіше.
Неодноразово російські таблоїди повідомляли про те, що сім'я Гаріка Харламова Христини Асмус чекають другу дитину. Шанувальники також неодноразово підозрювали, що актриса вагітна, а тому і одягає речі вільного крою.
Нагадаємо, вагітна Тодоренко "посунула" Джулію Робертс.
Раніше портал "Знай.іа" повідомляв, як виглядають знаменитості без макіяжу.
"Знай.іа" писав про напад на продюсера в Києві.