На днях 60-річна Мадонна була захоплена папараці зненацька в Лондоні. На фотографіях співачка вийшла максимально жахливо.


6 вересня папараці зробили кілька знімків Мадони в центральній частині Лондона, коли знаменитість виходила з ресторану Casa Cruz. Зірка постала перед фотографами в рожевій сукні-міді у великих квітах, чорному трикотажному кардигані і туфлях на високих підборах зі своєрідними застібками. Для того, щоб повечеряти в подібному закладі всесвітньо відома співачка вибрала зовсім невідповідну зачіску.


З двома грайливими кісками, неакуратно заплетеними біля скронь, зірка у віці виглядала досить-таки дивно.


Широкі не вищипані брови, відросле коріння волосся, жовті зуби і зайва вага перетворили зірку на нечупару.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще


"Я так з дому в магазин не сходжу, а вона на вечерю пішла", "Так, зачіска огидна", "Не можу повірити, що це Мадона!", - залишили свої коментарі в мережі обурені і розбурхані шанувальники творчості знаменитості.


До речі, фанати не в перший раз відзначають, що Мадонна виглядає не просто на свій вік, а набагато старше. Вони вважають, що ін'єкції краси подіяли навпаки, зробивши тільки гірше.


Нагадаємо, раніше Знай.UA розповідав про те, що Нікі Мінаж і Мадона виділилися на червоній доріжці MTV Video Music Awards 2018. Насамперед, вразило їх вбрання. Мадонна вбралася в костюм марокканця. До речі, в ньому ж вона відсвяткувала не так давно своє 60-річчя. А ось за лаштунками розгорілися справжні пристрасті. Мадона зустріла Нікі і вирішила подарувати їй поцілунок в губи, повний пристрасті. Нікі, в свою чергу, не упустила момент, записавши це на відео і виклавши в свої сторіз в Инстаграмі. Сама ж Мінаж вийшла на червону доріжку вся в рожевому латексі.


Також Знай.UA передавав, що Анна Седокова не здивувала своїм зовнішнім виглядом, а здивувала спробою зробити фото вигляду за вікном під час відпочинку в Туреччині. У кадр потрапили сідниці зірки, що викликало захоплення фанатів. Слід уточнити, що зірка любить останнім часом публікувати свої оголені фото.