Українська співачка Анастасія Кочетова, більш відома як MamaRika, пояснила, чому вона перенесла дату свого весілля.

мамаріка


Як відомо, MamaRika заручилася ще в січні 2018 року. Обранцем співачки став актор і гуморист Сергій Середа. Хоча з часу заручин зіркової пари минуло більше 8 місяців, проте весільної церемонії ще не відбулося.

"У нас зараз багато роботи, ми переїжджаємо на нову квартиру, плюс у нас в планах покупка машини, а ще нові кліпи. Я більше скажу, тут вже питання дітей виникало. Спочатку я хотіла, то Сергій буксував, тепер він хоче, я вже відмовляюся, тобто стільки зараз питань. Ми реально все переносимо. І весілля знову ж так само ", - пояснила MamaRika.

мамаріка

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще


Співачка також поділилася деталями свого переїзду. За словами Анастасії Кочетової, вона з нареченим Сергієм Середовищем зробили ярмарку для сусідів. Артисти продали побутову техніку та одяг, який не носять.


Нагадаємо, популярна українська співачка MamaRika, якій зробив пропозицію улюблений артист Сергій Середа, представила на суд шанувальників новий відеокліп.
Світ побачив кліп співачки на композицію "ХХДД". Варто зазначити, що у свіжому відео MamaRika постає у відвертому образі - в блискучих чорних брюках, червоному топі в сіточку і з дредами. При цьому, компанію артистці склали не менш епатажні дівчата.

"Ці дівчата дуже різні, але кожна з них по-своєму гарна. Вони сексуальні, можуть бути зухвалими, залишаючись при цьому жіночними, вони знають собі ціну, тому можуть здатися недоступними. Я б сказала, що вони - феміністки у здоровому розумінні цього слова", - прокоментувала свою нову роботу MamaRika.


Як повідомляв раніше Знай.ua, українська співачка, номінантка премії "Viva! Найкрасивіші-2018" MamaRika і її бойфренд Сергій Середа заручені.
З Сергієм Середою екс-Еріка складається у відносинах з 2015 року, а вчора їх роман перейшов на ще більш серйозний рівень – тепер молоді люди заручені. У своєму Instagram MamaRika повідомила, що виходить заміж.


Також Знай.ua писав про те, що багато знаменитостей воліють брати псевдоніми, які більш гармонійно лягають під їх сценічний образ. А ось справжні імена українських зірок шоу-бізнесу.