Нещодавно Катерина Терешкович скористалася послугами пластичного хірурга, щоб помолодшати заради 37-річного чоловіка. Поки обличчя жінки приховано за бинтами, але Гоген Солнцев вже фантазує на тему того, як вона буде виглядати.

солнцев


У квітні цього року 37-річний Гоген Солнцев одружився на своїй 63-річній обраниці Катерині Терешкович. Багатьох бентежить їх істотна різниця в віці, але саме подружжя демонструють сімейну ідилію.

Нещодавно жінка-пенсіонерка хотіла зробити пластику грудей, а потім передумала. Заради свого коханого вона все ж звернулася до хірургів, але для того, щоб змінити своє обличчя.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще


Терешкович зробила кругову підтяжку обличчя і блефаропластику, щоб виглядати молодше. Однак тепер їй треба буде пройти складний курс відновлення.


Поки обличчя жінки приховано під бинтами, але Гоген вже встиг пофантазувати і уявити, як вона буде виглядати. В цьому йому допомогли шанувальники. У соцмережі шоумен опублікував фото, на якому зображена його обраниця. За допомогою фотошопу користувачі соцмережі зробили її шкіру гладкою, а волосся густим і пишним.

"Тепер так, я її не впізнаю. Благо, розіграш! Нам прислали свою версію особливо фантазери-підписники, в очікування того, коли всі наслідки операцій будуть позаду", - написав Солнцев.


Багато шанувальників вважають, що операцію Катерині Львівні не варто робити, так як наркоз сильно впливає на здоров'я. Однак їм цікаво дізнатися, як вона тепер виглядає.

Нагадаємо, немолода дружина епатажного Гогена Солнцева, 63-річна Катерина Терешкович, несподівано зникла з уваги на дуже довгий час.
Мережею активно поширюються чутки, що з'явилися проблеми зі здоров'ям і що агресивний чоловік піднімає руку на тендітну кохану. Про це пишуть російські таблоїди.


Як повідомляв раніше Знай.ua, на російському телебаченні в черговий раз обговорили скандальний шлюб шоумена Гогена Солнцева з його зрілою коханою.


Також Знай.ua писав про те, що на тлі розлучення Євгена Петросяна і Олени Степаненко різко зросла їх популярність у шанувальників.