Двадцятидев'ятирічний Деніел Редкліфф і його кохана Ерін Дарк, яка старша за нього на 4 роки, рідко з'являються разом на публіці. Тому шанувальники актора були безмежно раді побачити нові знімки, зроблені недавно папараці.

Парочку застукали під час прогулянки з собакою в Нью-Йорку. Ні Деніел, ні Ерін не хотіли привертати до себе уваги: на акторові була кепка, а дівчина сховалася під капюшон. Але все одно вони виглядають шалено мило!

Нагадаємо, американська актриса Ерін Дарк і британець Деніел Редкліфф разом вже майже шість років. Пара познайомилася на зйомках драми "Убий своїх коханих", і ні роки, ні зріст (Ерін вище Деніела) не стали перешкодою для романа: навіть ходили чутки, що Деніел зробив Ерін пропозицію.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Варто відзначити, з'явився дубльований трейлер нового фільму з Деніелом Редкліффом у головній ролі "Небезпечне завдання". Актор, відомий роллю Гаррі Поттера, на цей раз перевтілитися в пілота по імені Шон Хаггерті, якому потрібно врятувати свою дружину, а для цього перетнути кордон з нелегальним вантажем.

Раніше, 30-річна зірка фільмів про "Гаррі Поттера британська актриса індійського походження Афшан Азад вийшла заміж. Втім, щастю подружжю досі заважають сімейні скандали.

На церемонію дівчина вибрала традиційну весільну індійську сукню, з величезною кількістю прикрас, в золотих і червоних тонах. Був і інший "дебютний вихід" в сукні, європейського стилю: з білого мережива, з пишною спідницею і довгими рукавами.

Не так давно сім'я відреклася від дівчини: вони сповідують іслам, а обранець їх дочки – іудаїзм. Афшан Азад відома своєю роллю Падми Патіл у чотирьох фільмах про "Гаррі Поттера".

Нагадаємо, актриса і модель Клеменс Позі, яка зіграла Флер Делакур в серії романів про Гаррі Поттера, з'явилася на червоній доріжці з Деніелом Редклиффом.

Як повідомляв портал "Знай.uа", історія про "Гаррі Поттера" стала однією з найпопулярніших серед дітей усього світу. Багато актори стали популярними завдяки грі у цій стрічці. Для багатьох це стало найбільшим успіхом у житті.

Також "Знай.uа" писав, Руперт Грінт, здобувши всесвітню популярність після того, як зіграв Рона Візлі у фільмах про Гаррі Поттера, останнім часом дивує шанувальників. Актор сміливо експериментує із зовнішністю і не боїться міняти образ.