У мережі з'явилися чутки про те, що легендарні російські співаки Філіп Кіркоров та Микола Басков, яким, здавалося б, пора йти на пенсію, гомосексуалісти.

Причиною цього стали сцени зі скандального спільного відео "Ібіца", яке вони презентували минулої п'ятниці на "Вечірньому Урганті".

Фанати, та й просто небайдужі люди були шоковані цим кліпом. Багато хто охрестив "Ібіцу" - "Цвет настроения синий 2.0", натякаючи на те, що знятий він не менш провокаційно, а в деяких моментах навіть ще сильніше.

Що найдивніше, весь цей треш моментально став №1 у списку трендів на просторах YouTube і набрав вже майже 3,5 мільйона переглядів.

Популярні новини зараз
Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК
Показати ще

У спробах зробити відео якомога скандальнішим, Кіркоров і Басков не соромилися нічого. У ряді сцен музичного відео шанувальники звернули увагу на жартівливу бійку між Басковим і Кіркоровим - вони перебували в 69-й позі камасутри. Ще більше здивував глядачів момент, коли Басков спробував поцілувати старшого колегу, але в результаті вчепився зубами йому в ніс. Саме такі кадри стали причиною звинувачення артистів у гомосексуалізмі.

Шанувальники впевнені, співаки свідомо пішли на цю провокацію, щоб примусити всіх говорити про них: і хейтерів, і фанатів, адже увага, неважливо яка, все одно працює їм на користь.

Нагадаємо, що Філіп Кіркоров та Микола Басков зняли гумористичний кліп не пісню "Ibiza". Сюжет побудований навколо суперництва між співаками, які влаштовують один одному підлості. Кіркоров перекидає кабінку біотуалету, в якій знаходиться Басков.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", українські зірки зібралися здивувати популярний в Росії фестиваль "Нова хвиля-2018". Нагадаємо, що нещодавно цей фестиваль отримав скандальну славу у зв'язку з перенесенням його з латвійської Юрмали в місто Сочі.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що співачка Світлана Лобода, яка вже практично оселилася в Росії, недавно вирішила показати свою сестру Ксенію. Фото красуні викликали небувалий ажіотаж у мережі, фанати натякають: треба берегтися, в родині "завелася" потужна конкурентка.