Відомі американські реп-виконавиці Нікі Мінаж та Cardi B влаштували дикий махач на вечірці журналу Harper’s Bazaar. Відомо, що захід проходив у рамках Тижня моди в Нью-Йорку.

За інформацією американських ЗМІ, сутичка сталася в момент, коли Нікі Мінаж розмовляла з одним з відвідувачів заходу, а Cardi B в цей момент накинувся ззаду на співачку.

Cardi B

Після слів останньої - "Дозволь мені дещо тобі пояснити", в голову Ніки полетів черевик.

Нікі Мінаж

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що відомі люди нерідко потрапляють в історії, коли репутацію їм підмочують їх вбрання. Один зайвий рух і одяг зрадницьки відлітає в глядацький зал. Саме це і сталося з Нікі Мінаж. В ході концерту співачки на фестивалі Made In America Philadelphia її костюм злетів з бюста і продемонстрував фанатам принади співачки.

Ніки ж відреагувала з гідністю, як і личить професіоналу: вона швидко прикрила груди рукою, і продовжила співати, і танцювати, ніби все під контролем.

До речі, раніше зірка вже потрапляла в скандальну історію. Але тоді справа стосувалася її коханого. Колишній хлопець висунув для Ніки звинувачення в тому, що одного разу ледь не вбила його. Мінаж в свою чергу не промовчала і різко висловилася на адресу нападника.

Варто нагадати, що відома американська співачка Нікі Мінаж досить серйозно стежить за фігурою. І не для кого не секрет, що зіркова красуня володіє дуже пишними формами, які вона не соромлячись показує фанатам.

Саме тому нещодавно знаменита брюнетка не стала робити винятків, опублікувавши серію відвертих фотознімків на своїй сторінці в Instagram.

Реп-діва похвалилася надзвичайним бюстом, а також модним макіяжем. На щастя, зірка сцени не стала наслідувати багатьох представниць шоу-бізнесу, тому не стала позбавлятися від нижньої білизни.

Нагадаємо, Мадонна і Нікі Мінаж зробили один одному приємно за лаштунками MTV Video Music Awards.

Як повідомляв Знай.uа найсміливіші наряди на червоній доріжці MTV Video Music Awards.

Знай.uа писав, гола Нікі Мінаж представила новий альбом.