Головна зірка серіалу "Милі обманщиці" Ешлі Бенсон в Instagram-акаунті Кари Делевінь написала, що та повністю належить їй.

Так, дівчина офіційно підтвердила романтичні стосунки з моделлю і акторкою Карою Делевінь.

Кара знялася в музичній драмі "Її запах". Зараз Делевінь представляє фільм на Міжнародному кінофестивалі в Торонто.

Ешлі Бенсон

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Кара опублікувала у своєму Instagram фото в напівпрозорому золотистій сукні Balmain. Бенсон написала під знімком "Моя". Також Ешлі додала коментар "Я бачу твої груди".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в травні минулого року на премії MTV MA Кара Делевінь познайомилася з Періс Джексон, і через кілька місяців у пресі з'явилися чутки про їх роман. Незабаром все підтвердилося - папараці застукали парочку за обіймами і поцілунками.

Але цей роман тривав недовго. Вже в кінці цієї весни Кару помітили в компанії іншої дівчини, зірки серіалу "Милі обманщиці" Ешлі Бенсон. І можна було б сказати, що вони просто подруги, але на знімках вони йдуть за ручку. А тепер сумнівів не залишилося! Кару і Ешлі сфотографували, коли вони цілувалися в аеропорті Лондона.

Варто нагадати, що донька легендарного Майкла Джексона, модель Періс Джексон знялася в новій рекламній кампанії взуттєвого бренду RE/Done + Weejuns.

На своїй сторінці в Instagram Періс опублікувала знімки. На них 20-річна модель позує топлес у зйомці реклами, прикриваючи груди лише взуттям. Автором фото став знаменитий німецький фотограф Юрген Теллер.

Періс Джексон в черговий раз визнала свою нетрадиційну сексуальну орієнтацію, але попрохала не вішати на неї ярлики і не називати "бісексуалкою".

Крім того, іноземні ЗМІ часто бачили Періс на побаченнях в Лондоні з британською акторкою Карою Делевінь. Так, у грудні їх застали папараці, коли вони виходили удвох з модної вечірки і прямували до готелю.

Нагадаємо, Кара Делевінь без трусиків полоскотала нерви фанатів.

Як повідомляв Знай.uа гола Кара Делевінь прикрасила обкладинку відомого глянцю.

Знай.uа писав, Кара Делевінь і Періс Джексон продемонстрували почуття на людях.