Співак Павло Зібров, який розповів про роль у кіно з Дашею Астаф’євою, зізнався, кого зіграє в українській комедії "Продюсер".

Про це повідомляють ЗМІ.

"Хрещений батько" української естради Зібров постане у стрічці у ролі суперзірки, що живе відлюдником на своїй розкішній віллі у лісі. За сюжетом йому, зокрема, доведеться вступити у запеклий бій та показати, на що здатен розлючений Народний артист України.

Крім того продюсер шоу відзначив, що саме Зібров, як ніхто інший підходить на цю роль. Також він додав, що співак володіє всіма необхідними навичками для вдалого дебюту у кіно.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Не розкриваючи карт щодо сюжету, можу сказати, що саме Павло Зібров ідеально підходить для тієї ролі, яку він грає у нашому фільмі. Запорука цього – його колосальна харизма, любов до самоіронії та образ Зібрембо, що вже починає ширитися у народі", – розповідає продюсер фільму Станіслав Тіунов.

"Продюсер" втілить в українських реаліях легендарний голлівудський жанр комедійного фільму-подорожі. Знімання стрічки вже стартували, а прем’єра відбудеться 14 лютого 2019 року.

Разом з тим варто відзначити, що у мережі опублікували трейлер нової української комедії "Скажене весілля", в якій знялися зірки першої величини. Судячи з кадрів, фільм обіцяє бути просто божевільним.

Так, ролі в картині зіграли репер Потап (Олексій Потапенко), хітмейкер MONATIK, естрадний співак Олег Винник, телеведучий Юрій Горбунов та багато інших.

Юрій Горбунов також виступив продюсером стрічки, саундтрек до якої написав Потап.

"Юрій Горбунов, як справжній продюсер, зробив найважливішу річ – зібрав чудову команду. Спочатку він був одним з головних чинників того, що ми зацікавилися проектом. Це відмінний український продукт. Ми вже написали перший саундтрек "Промінь", в якому прозвучали артисти груп "Время и стекло", MOZGI і Michelle Andrade. І зараз ми працюємо над другим треком", – прокоментував Потап.

Скажене Весілля

Нагадаємо, зйомки фільму з Винником вже завершилися.

Як повідомляв "Знай.ua", українським глядачам представили трейлер трагікомедії "Людина, яка убила Дон Кіхота".

Також "Знай.ua" писав, що DZIDZIO показав свій "Перший раз".