Популярна американська співачка Леді Гага, яка більше всього на світі любить епатувати публіку, постала перед шанувальниками у несподівано ніжному і жіночому образі. Співачка прикрасила обкладинку жовтневого глянцевого журналу Vogue.

На офіційному сайті видання кажуть, що в номері можна буде почитати розгорнуте інтерв'ю панянки, яке вона дала на честь виходу мелодраматичного фільму "Народження зірки".

Популярні новини зараз
Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК
Показати ще

Леді Гага приміряла декілька стриманих і одночасно дуже сексуальних образів таких преміальних марок як Givenchy, Chanel, Oscar de la Renta і Wolford. Стильні блузки, джинси і пікантні сукні з мереживом – все це про нову зйомку з Леді Гагою.

Обкладинку глянцевого журналу ніжна і чутлива Леді Гага, яку ми часто звикли бачити в дивних, а іноді і диких образах, прикрасила у спокусливій чорній оксамитовій сукні, впевнено демонструючи декольте. Автором фотосесії став дует талановитих фотографів Inez і Vinoodh.

Інтимну фотосесію провели вдома у співачки в Малібу, США. Зірка поділилася думками про вихід майбутньої стрічки з Бредлі Купером "Народження зірки", українська прем'єра якого запланована на 11 жовтня 2018 року.

Нагадаємо, нова епоха принесла і нові ідеали краси і, здається, у наш час будь-яка нестандартна дівчина може знайти себе в модній індустрії.

Як повідомляв раніше "Знай. uа", в червні цього року південноафриканська супермодель Кендіс Свейнпол, більш відома як один з "янголів" компанії Victoria’s Secret, стала мамою вдруге.

Також "Знай. uа" писав про те, що відома бразильська супермодель, янгол Victoria's Secret Алессандра Амбросіо активно веде свою сторінку в Instagram і часто ділиться кадрами зі зйомок. Зараз знаменитість відпочиває в Малібу. Так, дівчина поділилася спекотними кадрами в купальнику, поніжившись біля басейну.