Не так давно з'явилася тривожна інформація про те, що відома ведуча шоу "Давай одружимося" на Першому каналі Василина Володіна була терміново госпіталізована, прямо зі знімального майданчика. Через небезпечного захворювання зірка опинилася на лікарняному ліжку, про це повідомляють російські ЗМІ.

Як стало відомо журналістам, на початку вересня Володіна серйозно захворіла. Лікарі прописали ведучій антибіотики, але при цьому не врахували індивідуальних особливостей її організму.

Таким чином через неправильний прийом ліків у зірки почалася алергічна кропив'янка гострого характеру. Протягом декількох днів зірка мучилася і навіть не могла спати по ночах.

На зйомках "Давай одружимося" в телецентрі "Останкіно" у Володіної і зовсім набрякло і почервоніло обличчя. Знімальний процес був зірваний, роботу довелося призупинити.

Популярні новини зараз
В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

Прибулі на місце події лікарі швидкої допомоги одразу ж зробили 44-річній жінці укол, після чого їй стало легше. В поганому стані вона все-таки повернулася в студію, однак після закінчення зйомок зірка потрапила на кілька днів у приватну клініку.

На своїй офіційній сторінці в соціальній мережі Instagram Василина Володіна опублікувала фотографію, на якій лежить на лікарняному ліжку з книжкою в руці.

"Зі мною все в повному порядку. Ми бадьорі, веселі! Якщо серйозно, трохи відпочиваю і оздоровлююсь між зйомками", – заспокоїла шанувальників Володіна.

Підписчики негайно відреагували на пост, побажавши Василині здоров'я і сил: "Не могу удержаться, напишу... я надеюсь, что у вас и правда все в порядке, всего вам самого доброго!!!", "Выздоравливайте", "Здоровья и полного расслабления", "Василиса вы прелесть!!!!", "Будьте здоровы, мы вас любим", "Здоровья. Выше нос. Вы умничка!", "Поправляйтесь !!! Главное в здоровье это Вера и терпение ну и конечно поддержка близких !!! Не болейте Василиса !)))", "Отдыхайте и набирайтесь сил. Мы Вас ждем с нетерпением. И надеемся в скором будущем, Вы порадуете нас своей улыбкой, не в больничной палате (орфография и пунктуация авторов сохранены. – Прим. ред.)", – висловилися користувачі Мережі.

Нагадаємо, одна з колишніх учасниць шоу "Давай одружимося" розсекретила пікантні деталі того, що залишається поза увагою глядачів.

Як повідомляв портал "Знай.uа", відома російська актриса дуже серйозно здивувала своїх шанувальників незвичайним фото. Так, у своєму Instagram телеведуча опублікувала спільний знімок з головним фізруком Дмитром Нагієвим.

Також "Знай.uа" писав, ведуча "Давай одружимося" нарешті окільцювала сина.