Новий бойфренд колишньої нареченої українського боксера Володимира Кличка Хайден Панеттьєрі в Instagram підтвердив стосунки з актрисою.

Починаючий актор Брайан Хікерсон, якого відразу ж після новин про розрив стосунків Кличка та Панеттьєрі стали називати новим коханим Хайден, останнім часом часто постить знімки з колишньою українського боксера. І вони викликають багато запитань.

А останнє фото просто підтверджує, що американська акторка не просто багато часу проводить у компанії Брайана, а й крутить з ним роман.

Так в одній з останніх сторіз Хікерсон прямо називає Хайден своєю дівчиною. Він опублікував знімок сплячої Панеттьєрі, поруч з якою вмостилася його собака, і підписав її:

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Немає нічого сексуальніше ніж те, коли твоя дівчина любить свою собаку, і навпаки".

Додамо, нещодавно Хайден відзначила свій день народження. Друзі влаштували їй вечірку-сюрприз. Серед гостей був і Брайан. Саме з того моменту шанувальники були упевнені, що він - новий коханець дівчини.

"Святкування раннього дня народження або 15-хвилинна вечірка в басейні", - написав під цим фото актор.

Сама ж іменинниця показала в своєму мікроблозі Twitter, яким був святковий торт у вигляді пончика. Солодкий подарунок піднесли Хейден її подруги. На ньому написано "Happy birtday Muffintop!".

Нагадаємо, мама акторки перша натякнула на розрив стосунків. У той час як ані Кличко, ані Пенеттьєрі не коментували ці чутки.

Як повідомляв Знай.ua, екс-дружина Кличка розпродає нажите майно. Хайден виставила н продаж розкішний маєток у США.

Також Знай.ua писав, що у скандальному розлученні Кличка спливли несподівані моменти.