"Перший млинець на Першому", - пише Ургант під композицією, на якій стоїть Володимир Путін і виливає тісто для млинців на сковороду, а голова КНР Сі Цзіньпін і ведучий шоу дивляться, як він це робить.

Шанувальники тут же накинулися на Івана із звинуваченнями, що це підробка.


"Фотошоп гарантовано!", "Іване! Відмінний фотошоп, і напис на фартухах змінили і себе вставили (на цьому місці був кухар) і фон поміняли", "Так, звичайно, глави країн прям взяли і завалилися до Урганта млинці пекти... Поржал Ванька з усіх...", - відзначили фоловери.


Варто нагадати, що не менш активно зустріли в минулому році фото з G20, де Путіна оточують президенти великих світових держав. Дане фото виклав журналіст і телеведучий Володимир Соловйов, однак незабаром стало ясно, що фотографія – підробка, а пост Соловйова зник з Мережі. Сам журналіст говорив, що відразу все зрозумів, але просто це був жарт. А так да, фотошоп. У підсумку його довелося видалити, тому що "багато тупих" в соцмережі реагували на нього негативно.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот
Показати ще


Раніше стало відомо, що друг Путіна організував для доньки дороге весілля у Франції, замовивши приватні авіалайнери, дорогий готель і покликавши в якості тамади Івана Урганта. Саме так відзначили свято дочка російського мільярдера Володимира Потаніна 34-річна Анастасія та її чоловік, модель і хореограф, 24-річний Артем Журба. Банкет коштував понад 10 мільйонів доларів.


Також Знай.UA писав про те, що Івана Урганта розкритикували за отримання ним громадянства Ізраїлю. Користувачів мережі обурило, що Іван працює в Останкіно, а паспорт у нього ізраїльський відтепер.


Крім цього, Знай.UA повідомляв, що Ургант потрапив у скандал з РПЦ. Так, виною всьому стали пародії Івана в передачі "Вечірній Ургант" на телеканал "Спас", на якому транслюють релігійні програми. Відзначається, що ведучий дозволяв собі недоречні жарти.