У самому центрі Москви на балконі готелю "Рітц Карлтон" повісився чоловік. Шоковані видовищем жителі російської столиці помітили, що одяг суїцидника вельми схожий на костюм репера Хаскі, в якому він давав інтерв'ю в цьому ж готелі.

Про інцидент повідомили російські ЗМІ. І хоч таке видовище викликало у перехожих справжній жах, насправді все не так вже й сумно, як здається.

Чоловіком, який "повісився" на балконі готелю Ritz Carlton виявився Дмитро Кузнєцов, відомий як репер Хаскі. За словами працівників готелю, це такий своєрідний жарт репера, який порахував, що це буде смішно.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Що найцікавіше, що жарт вийшов з акробатичним ухилом, адже на фото з вікна в дійсності звисав живий чоловік. Хлопець просто взяв мотузку і обв'язав нею своє тіло, а його друг тримав мотузку всередині номера.

Таку своєрідну акція Хаскі приурочив до виходу свого нового альбому.
Після "акції" Кузнєцова і його друга Руслана Хартана доправили до найближчого відділку поліції.

Репер такого позвороту подій не очікував і зараз сильно наляканий, повідомляє Telegram-канал Mash/ Хаскі каже, що "повішення" - це не його ідея. А чия - та хто його знає. Хіба що вітер.

Нагадаємо, зірку російського хіп-хопу Дмитра Кузнєцова, більше відомого як Хаскі, серйозно підстрелили в Підмосков’ї під час зйомок кліпу.

Як повідомляв портал "Знай.ua", підстрелений репер Хаскі присвятив ліквідованому Моторолі пісню.

Також "Знай.ua" писав, Кіркоров шокував фанатів костюмом голого Арлекіно