На виступі фестивалю "Нова хвиля" в Сочі Філіп Кіркоров довів, що навіть епатажні кліпи "Цвет настроения синий" і дивний бородатий дует з Басковим в кліпі "Ібіца" для болгарського перцю не межа.

Під час прем'єрного виконання пісні "Химера" Філіп вийшов на сцену в строгому чорному костюмі, але стриманий вид залишалося зовсім недовго. Він провернув добре знайомий фокусникам трюк, зірвав з себе штани і показав всім обтягуючі лосини. У кульмінаційний момент виконання пісні Філіп одним непомітним рухом зірвав із себе і чорний піджак, і костюмні брюки — але залишився в білому піджаку і легінсах. Як кажуть, легким рухом руки серйозні чорні брюки перетворюються в лосини циркача.

Через красиві чорні легінси в білу смужку Філіпа Кіркорова порівняли з Битлджусом, екстравагантним персонажем однойменного фільму режисера Тіма Бертона.

Однак деяким, навіть найбільш вірним шанувальникам Філіпа костюм видався невдалим. Артист і так досить високого зросту, а вертикальна смужка на легінси зробила його ноги занадто довгими. Так, принаймні, вважали деякі фанати.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Раніше ми писали про те, що Філіп Кіркоров та Микола Басков зняли гумористичний кліп не пісню "Ibiza". Сюжет побудований навколо суперництва між співаками, які влаштовують один одному підлості. Кіркоров перекидає кабінку біотуалету, в якій знаходиться Басков.

На початку кліпу артисти продемонстрували, що не позбавлені самоіронії. Глядачів чесно попередили, що на відео буде Кіркоров, а разом з ним і нецензурна лексика, сцени насильства і розпивання спиртних напоїв.

Філіп Кіркоров
Філіп Кіркоров

Також ми писали про те, що Лорак і Кіркоров здивували фанатів не просто спільним фото, а епатажним запальним відео.Відповідний ролик вони опублікували на офіційних сторінках в Instagram.

Нагадаємо, Кіркоров і Басков записали черговий дивний кліп.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа" Баскова і Кіркорова готові лінчувати і вигнати з Росії за огидний кліп.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що хвалебна ода Кіркорову закінчилася страшним скандалом в мережі.