Відома українська телеведуча і блогер Маша Єфросиніна дуже активно веде свій аккаунт Instagram і канал на Youtube. Знаменитість бере участь у популярному шоу "Танці з зірками" і старанно готується до кожного нового випуску. Так, артистка показала розкішний портретний знімок з попереднього виступу і зізналася, що хоче бути такою навіть вранці.

"Хочу так виглядати з ранку 💋Спасибі за спійманий момент @rostickdesign", - подякувала фотографу шоу Єфросиніна. Фолловери залишилися в захваті: "Ви і без макіяжу хороші! 🙏😍", "На Сальму Хайєк тут схожа 😉", "Марія, ви гарні і без макіяжу!!! але фото дуже гарне! 🌹", "Маша не прибіднятеся, впевнена, з ранку ви виглядаєте набагато краще ніж більша половина жіночого населення України 😁", "Це взагалі законно, бути такою красивою? 😻😻😻", "Мені здається з ранку м'якість і тепло, а тут вже бойова готовність😀", "Маша, Ви і так дуже красива, жіночна і по-справжньому природно приваблива! 🌺".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Маша Єфросиніна присвятила свою творчість всім працюючим мамам. Ще знаменитість розповіла все про те, як доглядає за волоссям. Також артистка бере участь у популярному проекті "Танці з зірками", де її партнером став танцюрист Максим Леонов. Так, Маша вирішила поділитися першими враженнями від шоу.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще